• Languedoc-Roussillon Frankrike
  • Alkoholfri dryck
La Baume Saint-Paul Chardonnay alkoholfri (alkoholfri) Chardonnay

La Baume Saint-Paul Chardonnay alkoholfri (alkoholfri)

99kr

1 flaskor
La Baume Saint-Paul Chardonnay alkoholfri (alkoholfri) Chardonnay
La Baume Saint-Paul Chardonnay alkoholfri (alkoholfri) 99kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
62 st

Friskt och fruktigt alkoholfritt perfekt till det asiatiska köket.

Perfekt till asiatiska köket med lite hetta, till pizza Bianca, till diverse vegetariska anrättningar samt till ostbrickan. Servera vinet kring 8-10 grader

Läckert frisk och uttrycksfull doft av persika och frisk, mogen citrus. I munnen är vinet runt, friskt och läckert gulfruktigt. Kroppen är medelfyllig och syran frisk vilket i kombination av den läckra fruktrondören gör vinet till en perfekt gastronomisk kompis.

  • Volym: 750 ml
  • Alkoholhalt 0.5%
  • Sockerhalt 5.0g/100ml
  • Vitt vin

Omdömen

Beskrivning

Efter traditionell vinifiering extraheras alkoholen ur vinet genom vakuumdestillation i spinnande konkolonner. Denna innovativa process kräver inte tillsats av kemikalier eller uppvärmning. Det behövs bara 30 timmar för att försiktigt ta bort alkoholen från vinet. Vinets struktur och aromatiska kvalitet bevaras därmed utan tillsats av aromer för att uppnå en autentisk och naturlig smak.

La Baume Saint-Paul är en utsökt serie viner som uttrycker vårt sätt att odla vin och den omsorg vi känner för området. Våra produkter erbjuder allt konsumenten kan förvänta sig av ett vin: kropp, frukt, friskhet och finess" Jonathan Sanchez - Vinmakare.

I mer än ett sekel har Domaine de la Baume odlat och tillverkat förtrollande viner med stor aromatisk profil. Beläget i hjärtat av Languedoc-Roussillon i den lilla staden Servian mellan Béziers och den medeltida staden Pézenas, är vingården en inspirationskälla. Som ett sant paradis av lugn och omgiven av natur, symboliserar vingården värmen och livligheten i södern samt kärleken till landet. Jordmånen på vingårdens åkrar är mycket varierande. Medan den består av liten kalksten på sluttningarna, består jorden på slätten av lera/kalksten och sand/lera. Denna rika terroir gör det möjligt att göra många olika viner, allt från den lätta dricksstilen till de mer raffinerade vinerna. Men oavsett hur vinet är, erbjuder de en enorm aromatisk variation.

Utmärkelser

Guld - Berliner Wine Trophy, 2022

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling