• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Betalning och leverans

BETALNING

Alla svenska skatter och avgifter ingår i priserna på hemsidan. Du betalar antingen med betal- eller kreditkort direkt vid köp eller genom faktura som skickas i samband med att vinet skickas från vårt lager i Danmark. Det kan hända att fakturan kommer före din vinleverans och du har cirka 14 dagar på dig att betala fakturan. Om du väljer att betala med faktura skickas det automatiskt en mikrokreditupplysning. Vid frågor kring mikrokreditupplysningar, kontakta Klarna.

HEMLEVERANS

Just nu är det många som beställer av oss. För att se din specifika leveranstid, ange ditt postnummer i kassan.

Leveransen är fraktfri hem till dörren i hela landet. Leverans i storstad sker normalt inom 1-2 vardagar och i övriga Sverige normalt inom 3-5 vardagar. Observera att dessa leveranstider förutsätter att du accepterar leveranstillfället som transportören erbjudit dig. Lokala avvikelser kan förekomma. Fraktbolagen har tyvärr ingen möjlighet att leverera till öar utan broförbindelser eller regelbunden kostnadsfri linjetrafik.

Leveransen sker på vardagar och helger mellan 08:00 och 22:00 i de större städerna. På vissa mindre orter kan leverans på kvällen samt helgen vanligen inte erbjudas. I kassan kan du välja bland de leveranstider och fraktbolag som finns möjliga till just din adress. Du får sedan en sms-påminnelse från leverantören när leveransdagen närmar sig. De erbjuder fri frakt hem till dörren i hela Sverige. Läs mer.