Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Betalning och leverans

Betalning

Alla priser på Vinoteket.com inkluderar lokala skatter och avgifter. Du betalar antingen med betal- eller kreditkort direkt vid köp eller genom faktura som skickas i samband med att vinet skickas från vårt lager i Danmark. Det kan hända att fakturan kommer före din vinleverans och du har 30 dagar på dig att betala fakturan.

Hemleverans

Du väljer själv fraktbolag för hemleverans av dina viner. Leverans i storstad sker normalt inom 1-2 vardagar och i övriga Sverige normalt inom 3-5 vardagar beroende på vilket fraktbolag du valt. Lokala avvikelser kan förekomma.

Skriv in ditt postnummer i kassan för att se vilka fraktbolag som levererar till just din adress. Där ser du även vilka dagar och tider som ditt valda fraktbolag kan erbjuda hemleverans av dina viner.

Vid leverans är det ett måste att en person som är över 20 år finns närvarande för att ta emot beställningen. För att säkerställa att åldersgränsen uppfylls måste du kunna uppvisa giltig legitimation vid leveransen. Det är möjligt för dig eller någon annan som är över 20 år att ta emot och kvittera leveransen å mottagarens vägnar. Tack för att du respekterar och följer dessa ålderskrav för leveransen av beställda varor.

Fraktbolagen genomför vanligtvis 2 till 3 leveransförsök innan ordern returneras. Fraktbolagen Airmee, Budbee och Best genomför vanligtvis tre (3) leveransförsök, medan Bring vanligtvis genomför två (2) försök.

För Göteborgs södra skärgård äger leveranserna rum vid Saltholmen där en chaufför från Bring möter dig vid kajen. Du kommer kontaktas av Bring med en leveranstid. Vänligen notera att detta innebär att leveransen inte sker till din hemadress. Detta gäller för öarna Asperö, Brännö, Donsö, Styrsö och Vrångö.