• Fri frakt Fri frakt
  • Snabb hemleverans Snabb hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Betalning och leverans

Betalning

Alla svenska skatter och avgifter ingår i priserna på hemsidan. Du betalar antingen med betal- eller kreditkort direkt vid köp eller genom faktura som skickas i samband med att vinet skickas från vårt lager i Danmark. Det kan hända att fakturan kommer före din vinleverans och du har cirka 14 dagar på dig att betala fakturan. Om du väljer att betala med faktura skickas det automatiskt en mikrokreditupplysning. Vid frågor kring mikrokreditupplysningar, kontakta Klarna.

Hemleverans

Vi erbjuder fraktfri leverans hem till dörren i hela landet. Leverans i storstad sker normalt inom 1-2 vardagar och i övriga Sverige normalt inom 3-5 vardagar. Observera att dessa leveranstider förutsätter att du accepterar leveranstillfället som transportören erbjudit dig. Lokala avvikelser kan förekomma. Vi har tyvärr ingen möjlighet att leverera till öar utan broförbindelser eller regelbunden kostnadsfri linjetrafik.

Leveransen sker på vardagar mellan 08:00 och 22:00 i de större städerna. På vissa mindre orter kan leverans på kvällen vanligen inte erbjudas. I kassan kan du välja bland de leveranstider som finns möjliga till just din adress. Du får sedan en sms-påminnelse från leverantören när leveransdagen närmar sig. Vi erbjuder fraktfri leverans hem till dörren i hela landet. Se våra fullständiga villkor >>