Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Så går det till

Privatimport & distanshandelstillstånd

Enligt Rosengrendomen från 2007 kan svenska privatpersoner, via distanshandel och tillsammans med oberoende transportleverantörer, importera vin från andra EU-länder. Vinoteket.com ApS följer gällande regler, har distanshandelstillstånd hos Skatteverket för löpande inbetalning av svensk moms och svensk alkoholskatt samt är certifierade av Trygg e-handel.

Beställning

Du beställer enkelt på Vinoteket.com. Du kan även teckna en vinprenumeration vilket innebär att du får en ny spännande vinlåda så ofta du vill, helt bindningsfritt.

Betalning

Alla priser på Vinoteket.com inkluderar lokala skatter och avgifter. Du betalar antingen med betal- eller kreditkort direkt vid köp eller genom faktura som skickas i samband med att vinet skickas från vårt lager i Danmark. Det kan hända att fakturan kommer före din vinleverans och du har cirka 30 dagar på dig att betala fakturan.

Hemleverans

Du väljer själv fraktbolag för hemleverans av dina viner. Leverans i storstad sker normalt inom 1-2 vardagar och i övriga Sverige normalt inom 3-5 vardagar beroende på vilket fraktbolag du valt. Lokala avvikelser kan förekomma.

Skriv in ditt postnummer i kassan för att se vilka fraktbolag som levererar till just din adress. Där ser du även vilka dagar och tider som ditt valda fraktbolag kan erbjuda hemleverans av dina viner.

Vid leverans är det ett måste att en person som är över 20 år finns närvarande för att ta emot beställningen. För att säkerställa att åldersgränsen uppfylls måste du kunna uppvisa giltig legitimation vid leveransen. Det är möjligt för dig eller någon annan som är över 20 år att ta emot och kvittera leveransen å mottagarens vägnar. Tack för att du respekterar och följer dessa ålderskrav för leveransen av beställda varor.

Nöjd-kund-garanti

Vi vill att du ska vara helt nöjd med vår service och våra produkter. Därför erbjuder vi 100% Nöjd kund-garanti. Om ditt vin är defekt eller inte lever upp till dina förväntningar ger vi dig pengarna tillbaka. Vid eventuell reklamation, kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig.