• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Så går det till

PRIVATIMPORT & DISTANSHANDELSTILLSTåND

Enligt Rosengrendomen från 2007 är det lagligt att, via distanshandel och tillsammans med oberoende transportleverantörer, hjälpa svenskar att importera vin från andra EU-länder. Vinoteket.se, som drivs av Vinoteket.com ApS, följer gällande lagstiftning, har distanshandelstillstånd hos Skatteverket för löpande inbetalning av svensk moms och svensk alkoholskatt samt är certifierade av Trygg e-handel.

BESTÄLLNING

Du beställer på vår hemsida eller genom våra kunniga vinrådgivare på telefon. Du kan även teckna en vinprenumeration vilket innebär att du får en ny spännande vinlåda så ofta du vill, helt bindningsfritt.

BETALNING

Du betalar antingen med betal- eller kreditkort direkt vid köp eller genom faktura som skickas i samband med att vinet skickas från vårt lager i Danmark. Det kan hända att fakturan kommer före din vinleverans och du har cirka 14 dagar på dig att betala fakturan. Om du väljer att betala med faktura skickas det automatiskt en mikrokreditupplysning. Vid frågor kring mikrokreditupplysningar, kontakta Klarna.

HEMLEVERANS

Leveransen är fraktfri hem till dörren i hela landet. Leverans i storstad sker normalt inom 1-2 vardagar och i övriga Sverige normalt inom 3-5 vardagar. Observera att dessa leveranstider förutsätter att du accepterar leveranstillfället som transportören erbjudit dig. Lokala avvikelser kan förekomma. Transportörerna har tyvärr ingen möjlighet att leverera till öar utan broförbindelser eller regelbunden kostnadsfri linjetrafik.

Leveransen sker på både på vardagar och helger mellan 08:00 och 22:00 i de större städerna. På vissa mindre orter kan leverans på kvällen samt helgen vanligen inte erbjudas. I kassan kan du välja bland de leveranstider och fraktbolag som finns möjliga till just din adress. Du får sedan en sms-påminnelse från leverantören när leveransdagen närmar sig. De erbjuder fri frakt hem till dörren i hela Sverige. Läs mer.

NÖJD KUND-GARANTI

Vi vill att du ska vara helt nöjd med våra viner och vår service. Därför erbjuder vi 100% Nöjd kund-garanti. Om ditt vin är defekt eller inte lever upp till dina förväntningar ger vi dig pengarna tillbaka. Vid eventuell reklamation, kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig.