Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Vinprenumeration

(7)

Nyfiken på att testa nya viner, levererade hem till din dörr, precis när du själv önskar? Välj mellan sju olika - handplockade efter din vinsmak. Gör testet och få svar på vilken som passar dig.

Hur fungerar det att prenumerera på vin hos Vinoteket?

Du väljer mellan sju olika kategorier och får en låda med 9 flaskor vin i den tidsintervall du själv väljer - direkt hem till dörren. Dessutom slipper du välja vin på måfå i butikshyllan, stå i kö och bära tunga kassar!

Osäker på vilken prenumeration som passar dig? Gör ett quiz och få svar direkt!

Bästa sättet att prova nya viner

Lådans innehåll ändras från gång till gång och vi försöker, i allra största mån, att aldrig stoppa ned samma vin. På så sätt får du hela tiden möjlighet att prova nytt. Vinotekets sommelierer med prenumerationsansvarige Kristian i spetsen väljer alltid ut de mest prisvärda och spännande vinerna till just din låda.

Du är fri att byta när du vill

Varje gång en ny låda är på ingång får du information om vilka viner den innehåller. Du har då möjlighet att hoppa över eller byta lådan. Du kan närsomhelst säga upp prenumerationen.

Välj hur ofta du vill 

Du väljer själv hur ofta du vill ha din vinlåda, varje månad, varannan eller var tredje.

Som prenumerant har du dessutom fler fördelar: 

 • Du får förtur till nya viner i vårt snabbt växande sortiment
 • Förtur till viner från tillfälliga släppet (som ofta tar slut snabbt)
 • Du blir inbjuden till våra Winemakers Dinners och provningar först av alla
 • Som trogen prenumerant blir du ambassadör för Vinoteket och förses med det du behöver för att axla den rollen (klistermärken, vinöppnare, mm)
 • Inspirerande recept att laga till vinet
 • Du blir inbjuden till digitala vinprovningar exklusivt för prenumeranter

Såhär gör du:

 1. Välj den prenumeration som passar dig.
 2. Klicka på "Prenumerera"-knappen och välj hur ofta du vill ha din låda. 
 3. Gå vidare till kassan och slutför din beställning.
 4. Du får den första leveransen omgående och sedan efter det tidsschema du valt, tills att du väljer att avsluta prenumerationen.
 5. Inför varje ny leverans får du ett mail med vilka viner som kommer i följande prenumerationslåda. Du kan då ändra eller hoppa över din leverans.
 6. Du kan avsluta din prenumeration när du vill. 

Välj mellan sex olika vinlådor för nyfikna vinälskare

Vinprenumerationen kommer i sex olika utföranden - för sex olika smakprofiler. Är du osäker på vilken du ska välja. Gör ett quiz och få svar direkt. 

Vinprenumeration 1 - Gott! 

Det här är prenumerationen för dig som tycker att vin är gott. Punkt. Varannan månad får du en låda med viner som har följande gemensamt: de är goda, lätta att förstå sig på och har som mål att (om du vill) vidga dina vinvyer. Vinerna är särskilt utvalda för dig som gillar att dricka vin men gärna låter någon annan bestämma vad. 

Lådan kostar alltid 999 kr för 9 flaskor.
(Värdet av vinerna kan däremot variera mellan 999 och 1250 kr men understiger aldrig priset du betalar.) 

Vinprenumeration 2 - Kul! 

Det här är prenumerationen för dig som älskar att prova nytt och kul vin. Du vill vara den som berättar för dina vänner om ovanliga vindistrikt, druvsorter och producenter som tänker utanför boxen. Dina sinnen är vidöppna och längtar efter en låda fylld med fullständigt gränslös vinglädje, gärna i snygg förpackning. 

Lådan kostar alltid 1299 kr för 9 flaskor.
(Värdet av vinerna kan däremot variera mellan 1299 och 1499 kr men understiger aldrig priset du betalar.) 

Vinprenumeration 3 - Gastro!

Det här är prenumerationen för dig som gärna spenderar lite mer på en flaska du vet är god snarare än provar något okänt. När du själv väljer vin blir det oftast från klassiska vindistrikt men det utesluter inte att du ibland kan prova nytt - så länge du vet att det är välbalanserat och kvalitativt. Vinerna som väljs ut till den här prenumerationen avnjuts med fördel till god, vällagad mat.

Lådan kostar alltid 1499 kr för 9 flaskor.
(Värdet av vinerna kan däremot variera mellan 1499 och 1699 kr men understiger aldrig priset du betalar.) 

Vinprenumeration 4 - Bubbligt!

Det här är prenumerationen för dig vars sinnen ständigt är på jakt efter ljudet av en flaska som poppar. Champagne, Cava, Prosecco, Spumante, Frizzande, Pét Nát, Lambrusco - du älskar dem alla. Lite för att bubblor får det att spritta i kroppen men mest för att det är så sablans gott. Du är där festen är.

Lådan kostar alltid 999 kr för 9 flaskor.
(Värdet av vinerna kan däremot variera mellan 999 och 1250 kr men understiger aldrig priset du betalar.) 

Vinprenumeration 5 - Rött!

Det här är prenumerationen för dig som mår bra av att veta att du alltid har bra röda viner hemma. Varje månad plockar vi ihop de röda vinerna i vårt sortiment som vi tycker extra bra om just då. På så sätt har du alltid de bästa röda vinerna hemma. Du får även förtur på röda nyheter och tillfälliga släpp. 

Lådan kostar alltid 1199 kr för 9 flaskor.
(Värdet av vinerna kan däremot variera mellan 1199 och 1399 kr men understiger aldrig priset du betalar.) 

Vinprenumeration 6 - Vitt!

Det här är prenumerationen för dig som mår bra av att alltid har bra vita viner hemma. Varje månad plockar vi ihop de vita vinerna i vårt sortiment som vi tycker extra bra om just då. På så sätt har du alltid de bästa vita vinerna hemma. Du får även förtur på nyheter och tillfälliga släpp. 

Lådan kostar alltid 1199 kr för 9 flaskor.
(Värdet av vinerna kan däremot variera mellan 1199 och 1399 kr men understiger aldrig priset du betalar.) 

Våra vinprenumerationer har ingen bindningstid och skulle du inte vara nöjd med dina viner har du 100% nöjd-kund-garanti!