Outlet - prissänkta viner

Alla viner och vinlådor i vår outlet är permanent nedsatta i pris. Om du likt oss, älskar att göra bra vin-fynd och vill hitta de mest prisvärda vinerna och vinlådorna på markanden till bra rabatt så har du hittat rätt. Beställ och kombinera viner till nedsatt pris hur du vill i vår vinoutlet, du kan såklart även mixa med viner och vinlådor som inte är prissänkta. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker för våra nedsatta viner. 

Lagertöming! Inför varje ny säsong har vi utförsäljning i vårt vinsortiment då vi behöver göra plats på hyllan för nya viner som ska in på lagret. Du har alltså chansen att handla vin på rea till kraftig rabatt i vår outlet. Vi sätter ner priserna på utvalda viner och kör lagertömnings-kampanjer på ihopsatta rabatterade vinlådor. På denna sida hittar du alltså våra mest prisvärda viner som vi har att erbjuda ifrån sortimentet just nu som är rabatterade och permanent nedsatta i pris. Tänk på att vi har ett enormt tryck på hemsidan och att det kan vara en god idé att vara snabb på köpknappen då vinerna har en förmåga av att flyga ut från våra lagerhyllor från vår vin-outlet. 

Vår inköpsavdelning jobbar ständigt med att hitta de absolut bästa och högst kvalitativa vinerna som går att få för billigaste peng i respektive prisklass, och ibland lyckas de lite extra bra med att deala till sig stora rabatter på vin från producenten. Till exempel de viner vi med jämna mellanrum har i lager med de ”hemliga etiketterna” såsom SELECCIÓN NUMERADA, viner från Spanien där vi fått chansen att köpa in ett riktigt premiumvin och sälja det billigare än normalt om vi lovar att hålla producenten hemlig. Då handlar det alltid om vin från topproducenter men då med riktigt bra rabatt, därav vill de vara hemliga då priserna är långt under deras standard. Ett annat exempel är när vi köper vin med rabatt från producenter som vi har extra god relation med som värderar högt att vi värnar om kvalitet och inte kvantitet. Alla dessa viner hittar ni här i vår vin-outlet med permanent nedsatt pris. Passa på att fynda innan vinerna tar slut! 

Vissa producenter vi samarbetar med är även så pass små att vi köper upp nästan allt vin de lyckats producera ett år vilket också pressar priserna som såklart i slutänden gynnar er kunder. Ni får helt enkelt prisvärda viner till permanent nedsatt pris och riktigt bra rabatter. Håll extra utkik på denna outlet-sida så går du inte miste om någon fin rabatt på vin och du kan hela tiden känna att du gjort ett riktigt bra fynd. 

 

Sortering:
Valda filter:
Filtrering:
Vintyp
Övrigt
Land
Druva
Region
Distrikt
Producent
Kategori
Passar Till

Hittar du inte vinerna du söker?

Leta vidare i våra populäraste kategorier: