• Fri frakt hem till dörren
  • Kundbetyg 4.6 / 5 • 20 375 omdömen
  • Nöjd kund-garanti

Välkommen till Vinoteket.com

Vinoteket.com erbjuder expertutvalda viner från hela världen och vi hjälper dig att navigera bland vinländer, regioner och druvor i jakten på dina personliga favoriter. Tänk att det kan vara så enkelt och roligt att upptäcka nya viner!

Vi erbjuder viner i alla prisklasser och du kan själv kombinera ihop din vinsamling antingen med samma vin eller blandat innehåll. Vi har även färdigpaketerade vinlådor för olika tillfällen där våra sommelierer valt ut sina favoriter.

Du kan även teckna en vinprenumeration vilket innebär att du får en ny spännande vinlåda med ett tidsintervall som passar dig, helt bindningsfritt.

Vår service bygger på ett beslut i EG-domstolen 2007, Rosengrendomen, som gjorde det möjligt för svenskar att importera vin från valfritt EU-land.

Vi förenklar själva importen genom att ta hand om skatter och inte minst, genom att våra vinexperter provar och väljer ut guldkornen åt dig.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS