Större vinupplevelser åt alla!

Vi vill att fler ska få chansen att utforska vinvärlden. Att fler ska få uppleva vad som finns bortom den vanemässigt inköpta bag-in-boxen till helgen. 

Därför finns Vinoteket

En vinbutik på nätet. Med noggrant utvalda viner från hela världen och snabb leverans hem till dörren. En plats där alla människor kan ge sig ut på sina egna, personliga vinresor. Hos oss spelar det nämligen ingen roll hur mycket du vet om vin sedan tidigare, för vi guidar dig gärna bland distrikt, druvor, årgångar och smakklockor. Och det spelar ingen roll hur mycket pengar du kan lägga på en flaska, för vi har vin i alla prisklasser. Det enda som krävs är egentligen lite nyfikenhet (ja, och att du har åldern inne förstås).

Men det viktigaste vi på Vinoteket vill ge våra resenärer är historierna. Bakom varje bra flaska vin – oavsett prisklass – finns det nämligen alltid en story värd att berätta. Där finns riktiga människor, stora drömmar, intressanta platser, avgörande ögonblick och… fullständigt oviktiga, men roliga anekdoter. Det är de historierna som gör en vinresa så spännande. Och upplevelserna längs med vägen så oerhört mycket större.

Välkommen ombord!