Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Större vinupplevelser åt alla!

Vi vill att fler ska få chansen att utforska vinvärlden. Att fler ska få uppleva vad som finns bortom den vanemässigt inköpta bag-in-boxen till helgen. 

Därför finns Vinoteket

Låt oss vara din guide på en upptäcktsresa genom distrikt, druvor, årgångar och smaker. Det spelar ingen roll hur mycket du vet om vin sedan tidigare, heller inte hur mycket pengar du kan lägga på en flaska. Vi har vin i flera prisklasser och för alla gommar. Viner med unika historier som gör varje sipp ännu mer minnesvärd.

Oavsett om du är en hängiven entusiast eller en nyfiken nybörjare så finns här något för dig. I vårt noggrant utvalda sortiment hittar du viner från världens alla hörn med leverans direkt till din dörr. Snabbt (och helt lagligt), över hela Sverige.

Bakom Vinoteket står ett dedikerat team, där en fjärdedel av medarbetarna är utbildade sommelierer med flera års erfarenhet av att arbeta professionellt med vin. Lär känna några av Vinotekets vinexperter, ta del av deras vinrekommendationer och följ med på resan mot ditt nästa favoritvin.