• Fri frakt Fri frakt
  • Snabb hemleverans Snabb hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Välkommen till Vinoteket

Vinoteket är en av Sveriges ledande vinklubbar och erbjuder hemleverans av expertutvalda viner från hela världen. Vi hjälper dig att navigera bland vinländer, regioner och druvor i jakten på dina personliga favoriter. Tänk att det kan vara så enkelt och roligt att upptäcka nya viner!
Du beställer här på vår hemsida eller genom våra kunniga vinrådgivare på telefon (08-5070 23 94).

Vi erbjuder viner i alla prisklasser och du kan själv kombinera ihop din vinsamling antingen med samma vin eller blandat innehåll. Sen har vi också färdigpaketerade vinlådor för olika tillfällen där våra sommelierer gjort jobbet åt dig och valt ut sina favoriter.
Du kan även prenumerera på vinboxen, en superenkel vinprenumeration utan bindningstid där du får en ny spännande vinlåda varje månad, helt fraktfritt och bindningsfritt.

Vinoteket service är helt laglig och bygger på ett beslut i EG-domstolen 2007, Rosengrendomen, som gjorde det möjligt för svenskar att importera vin från valfritt EU-land.

Vinoteket förenklar själva importen genom att ta hand om administration, skatter och hemleveranser och inte minst, genom att våra vinexperter provar och väljer ut guldkornen åt dig.

Att bli medlem är kostnadsfritt och innebär en rad fördelar:
- Du får ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar.
- Du får tips på spännande mat- och vinkombinationer.

Bli medlem nu!