• Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Välkommen till Vinoteket

Vinoteket.com ApS är en av Sveriges ledande vinbutiker på nätet som erbjuder expertutvalda viner från hela världen. Vi hjälper dig att navigera bland vinländer, regioner och druvor i jakten på dina personliga favoriter. Tänk att det kan vara så enkelt och roligt att upptäcka nya viner!

Du beställer här på vår hemsida och vår kunniga kundservice nås på kundservice@vinoteket.com eller på telefon 08-5070 23 94.

Vi erbjuder viner i alla prisklasser och du kan själv kombinera ihop din vinsamling antingen med samma vin eller blandat innehåll. Sen har vi också färdigpaketerade vinlådor för olika tillfällen där våra sommelierer valt ut sina favoriter.

Du kan även teckna en vinprenumeration vilket innebär att du får en ny spännande vinlåda var annan månad, helt bindningsfritt.

Vinoteket service bygger på ett beslut i EG-domstolen 2007, Rosengrendomen, som gjorde det möjligt för svenskar att importera vin från valfritt EU-land.

Vinoteket förenklar själva importen genom att ta hand om skatter och inte minst, genom att våra vinexperter provar och väljer ut guldkornen åt dig.

ATT PRENUMERARA PÅ VÅRT NYHETSBREV ÄR KOSTNADSFRITT OCH INNEBÄR EN RAD FÖRDELAR:
  • Du får ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar.
  • Du får tips på spännande mat- och vinkombinationer.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre.

Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket drivs av Vinoteket.com ApS