Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Prisbelönta viner

(427)

Visst kan det kännas som rena djungeln att välja sitt vin, och just "rätt" vin. På denna sida har vi samlat alla våra prisvinnande viner som finns i vårt breda sortiment för att underlätta valet för dig.

Alla våra prisbelönta viner har symbolen “Prisat”, det innebär att vinerna vunnit pris i någon vintävling eller fått höga betyg av någon vinkritiker. 

Ofta är man som person väldigt bekväm när man handlar sitt vin. Man vill inte chansa, utan man väljer ett vin med en favoritdruva eller en specifik stil som man gärna köper varje gång. Detta för att man vet att det faller en i smaken och därför drar sig för att testa något helt nytt. Men, det kan vara en god idè att bredda sin repertoar i fall just favoritvinet är tillfälligt slut eller att man helt enkelt tröttnat på att alltid dricka samma vin.

Testa då något av våra prisvinnande viner, eller en prisbelönt vinlåda. Det är enklare och tryggare att välja ett vin som blivit prisat av en vinkritiker som man kan förlika sin vinsmak med, alternativt välja ett vin som är prisvinnande i någon av de stora vintävlingarna. 

Vår strävan är att du som kund alltid ska känna dig trygg med att vinet med symbolen “Prisat” är i ren toppklass, något vi verkligen står bakom och har högsta kvalitet. 

Ladda in fler produkter +

Visar 24 av 427 produkter