Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Recept: 5 nyårsdrinkar med bubbel

Bubbla in 2023 med en cocktail! Det här är våra fem bästa recept på nyårsdrinkar. Valet av bubbel är fritt - champagne, cava, spumante, prosecco, alkoholfritt mousserande eller något annat du gillar. 

Nyårsdrinkar som bubblar! Det här är fem drinkar som höjer feststämningen. Blanda med champagne, cava, prosecco eller alkoholfritt - det är upp till dig. 

1. Mimosa med granatäpple

Granatäpple är i säsong på vintern så vad passar bättre än att göra en Mimosa där du byter ut apelsinjuicen mot granatäpplejuice? I det här receptet garnerar vi drinken med granatäpplekärnor och en rosmarinkvist. Syrligt, fruktigt, rosa och bubbligt! Lär dig hur med det här receptet på Granatäpple-Mimosa!

2. Limoncello Prosecco Cocktail

Limoncello är en italiensk citronlikör. Blandad med Prosecco blir det en fräsch och bubblig citrondoftande cocktail - perfekt som fördrink på vilken fest som helst. Det här är vårt bästa recept på drinken vi kallar Limoncello Prosecco Cocktail. 

3. French 75

French 75 är en klassisk cocktail som skapades redan 1915 av Harry MacElhone. Namnet sägs komma från den franska fältkanonen ”French 75”  som användes flitigt under första världskriget. Med andra ord: en riktig kanon-drink. Här hittar du det klassiska receptet på French 75.

4. Kir Royale

Kir Royale är en klassisk cocktail med svartvinbärslikör och champagne (eller annat bubbel) som är svår att inte älska. Följ receptet på Kir Royale och njut!

5. Negroni Sbagliato

Negroni Sbagliato betyder "felaktig Negroni" eller "Negroni på fel sätt" på italienska då det är ett recept som än en gång bytt ut originalingrediensen Soda, till... Prosecco. Testa du också. Det här är vårt bästa recept på Negroni Sbagliato.

Relaterade produkter

Mer från Recept

Visa mer från Recept