Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Emilia-Romagna Italien
  • Nyhet
Cavicchioli Lambrusco dell'Emilia IGT rosso dolce Lambrusco

Cavicchioli Lambrusco dell'Emilia IGT rosso dolce

99kr

1 flaskor
Cavicchioli Lambrusco dell'Emilia IGT rosso dolce Lambrusco
Cavicchioli Lambrusco dell'Emilia IGT rosso dolce 99kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
213 st

Söt lambrusco = heta grillmarinadens bästa kompis!

Perfekta aperitifen för att locka igång hungern, till den grillade långbakade fläsksidan som marinerats i honung eller till den blandade osttallriken fylld med lagrade hårdostar. Servera kring 6-8 grader.

Stora och fruktiga aromer fokuserade på solmogna körsbär, vildhallon och floralitet. Smaken är uttrycksfullt sötfruktig med körsbär och örter i främsta ledet. Syran är frisk, moussen ljuvligt fyllig och eftersmaken härligt ihållande.

Omdömen

Beskrivning

Cantine Cavicchioli grundades 1928, när Umberto Cavicchioli beslutade sig för att börja tillverka vin. Sedan dess har erfarenhet och passion förts vidare från far till son, generation till generation, vilket har gjort Cavicchioli till ett stadigt och välrenommerat mått i världen av Modena Lambrusco.

Än idag är Cavicchiolis produktion baserad på de ursprungliga lokalerna i Sorbara i San Prospero, där man erbjuder viner som tillfredsställer även de mest krävande smaklökarna med den äkta stilen och autentiska smaken som är typisk för de bästa Emilia-traditionerna.

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt