Krämig Gorgonzolapasta
Den krämiga ostsåsen lägger sig perfekt i den skålformade pastan, en favoritkombination! Toppa med nymald svartpeppar och olivolja.
Pasta
- Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Sallad
- Skölj grönsakerna
- Strimla salladen
- Skär gurkan i halvmånar
- Skiva päronet
- Halvera rädisorna
- Lägg upp i en skål och ringla över lite olivolja och pressa över citronsaft.
- Salta och peppra efter smak
- Toppa med valnötter
Pasta sås
- Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs spenaten hastigt.
- Tillsätt creme fraiche och 1 dl av det kokande pastavattnet.
- Smula i 100 gram ost och rör om.
- Tillsätt citronskal och saft.
Servering
- Häll av pastavattnet och blanda pastan med såsen.
- Strö över hackad basilika, smula över resten av osten och toppa med rostad lök över pastan och pastasåsen.
- Servera gorgonzolapastan med salladen.
Pasta (4 pers)
Pasta sås
- 70 gram färsk bladspenat
- 1 msk olivolja
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar
- 2 dl crème fraiche, naturell
- 1 dl vatten
- 140 gram gorgonzolaost
- 0,5 st citron(er)
- 0,5 kruka(or) färsk basilika
Sallad (4 pers)
- 0,5 st romansallat
- 0,5 st gurka
- 1 st päron
- 50 gram rädisor
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar
- 50 gram valnötter
Topping
Tillagt:
Till kassan
Postnumret har uppdaterats. Kontrollera ditt fraktalternativ.
har lagts till i bland favoriter.
har tagits bort från favoriter.
Logga in för att spara dina favoriter!
Prenumerera på tillagd i varukorgen!
-
Var 4:e vecka
-
Var 8:e vecka
-
Var 12:e vecka
Vi kunde tyvärr inte hitta någon leverans till det postnumret.
Var god att kontrollera ditt postnummer.