Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Mousserande vin & bubbel
  • Venetien Italien
  • Friskt & Fruktigt
Belvino Prosecco Extra Dry Glera

Belvino Prosecco Extra Dry

149kr

1 flaskor
Belvino Prosecco Extra Dry Glera
Belvino Prosecco Extra Dry 149kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
298 st

Kvalitets-Prosecco med snygg flaska i den omåttligt populära Extra Dry-stilen!

Servera kyld runt 6-8 grader. Ett utmärkt vin för alla slags firande och festligheter. Passar även perfekt att servera tillsammans med desserter.

Eleganta och komplexa aromer av ananas, aprikos, päron, äpple och vilda blommor som akacia, vilka påminner om våren. Bra struktur med mjuka toner av frukt. Balanserad och fylligt med trevliga och harmoniska smaker.

Omdömen

Beskrivning

En av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter är, utan tvekan, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan dess gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönade vinmakare med både egna vinodlingar och långsiktiga kontrakt genom i stort sett alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på maximalt med vin för pengarna, ofta i en modern och fyndig förpackning. Är vinerna inte ekologiskt certifierade så är de alltid så nära naturenlig odling som möjligt i varje vins ursprung.

Just Belvino Prosecco är en nyhet i deras sortiment och vi är exklusiv återförsäljare i Sverige! Typisk Prosecco i den omåttligt populära Extra Dry-stilen!

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling