• Fri frakt hem till dörren
  • Kundbetyg 4.6 / 5 • 20 725 omdömen
  • Nöjd kund-garanti

Vinlådan Innehåller

  • 4.3/5

    Galanti Prosecco Extra Dry (i trälåda)

    Prosecco under 100-lappen i den populära Extra Dry-stilen!

    Fruktig doft med inslag av päron, honungsmelon och citrus. Fruktiga och lätt minerala smaker med inslag av päron, honungsmelon och mandarin.

    6st

    99kr 129kr

    Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

    Beskrivning

    Galanti Prosecco Extra Dry kommer från en av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Njut av fruktiga och lätt minerala smaker med inslag av päron, honungsmelon och mandarin. Oslagbar som fördrink eller till lättare fisk- och skaldjursrätter. En mer prisvärd Prosecco i den omåttligt populära Extra Dry-stilen får du svårt att hitta. 

    Passar till

    Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk eller som sällskapsdryck.

    Produktinformation

    Lagring
    Drick nu, medan ungt och fräscht
    Karaktär
    Torrt & Fruktigt
    Färg
    Ljust gyllene, med fin mousse
    Land
    Italien
    Region
    Venetien
    Distrikt
    DOC Prosecco
    Producent
    EnoItalia
    Huvuddruva
    Glera
    Druvor
    85% Glera, 15% andra lokala druvor
    Typ
    Kork
    Passar till
    Volym
    750 ml
    Sockerhalt
    15 g/l
    Alkoholhalt
    10.5%
    Se även
    Kategorier
Galanti Prosecco Extra Dry (i trälåda) har fått betyget 4.3/5 • 284 omdömen.
  • Land

    Italien

    Världens största vinland!? Allt beror såklart på hur man mäter, men när det kommer till antal liter producerat vin, ligger Italien alltid i topp och slåss med Frankrike om förstaplaceringen varje år.

  • Kategori

    Prosecco

    Prosecco- Svenskarnas favoritbubbel som tillverkas i vinregionen Veneto i nordöstra Italien. Allt från pärlande frizzante till läckert bubblande spumante. Du finner vårt breda Prosecco-sortiment nedan.

  • Karaktär

    Torrt & Fruktigt

    Under denna kategori faller torra och fruktdrivna viner in med en restsötma på minimum 3g/ l max 12 g/ l.