Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Mousserande vin & bubbel
  • Venetien Italien
  • Friskt & Fruktigt
Donna Gloria Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG Glera

Donna Gloria Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG

179kr

Sötma
Fruktsyra
Fyllighet
1 flaskor
Donna Gloria Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG Glera
Donna Gloria Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG 179kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
345 st

Lyxig prosecco perfekt till årets firanden!

Perfekt aperitifer, till fiskcruditéer och skaldjursbaserade eleganta förrätter samt till sushi. Servera kring 6-8 grader.

En stor och delikat aromatik träffar näsan direkt, fokuserad på floralitet och gula frukter som gradvis övergår till subtila toner av äpple, persika, akaciablommor och honung. Vidare till frisk citrus. Smaken är uppfriskande och välbalanserat krispig i komplement till den milda sötman. En förfinad prosecco som förtrollar med sin floralitet och de fruktiga nyanserna som lämnar en behagligt lång eftersmak.

Omdömen

Beskrivning

En högkvalitativ prosecco som inte bara respekterar, utan även tolkar de unika egenskaperna från sitt hemland. Valdobbiadene DOCG  sträcker ut sig mellan kullarna i Valdobbiadene och formar sig som en enorm vacker amfiteater. Bergen ger ett omfattande skydd mot de nordliga vindar och skapar de ideala förutsättningar för vinodling. Den geologiska sammansättningen av marken och de djupa jordlagren bär ett minne från forntida hav och utgör det perfekta ursprunget till de elganta Prosecco Valdobbiadene DOCG.

Utmärkelser

Silvermedalj - Dryckeslistan v. 11 2024 "Prosecco förknippas ofta med enkla, billiga, fruktiga mousserande viner – men här får du också elegans och smakdjup med toner av solmogna päron, vit persika, mogen citron, honung och en flörtig floral touch. En vårig lyx-prosecco som imponerar!" /Recept.se, 13 mars 2024

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling