Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Kalifornien USA
Adulation Cabernet Sauvignon 2020 Cabernet Sauvignon

Adulation Cabernet Sauvignon 2020

159kr

1 flaskor
Adulation Cabernet Sauvignon 2020 Cabernet Sauvignon
Adulation Cabernet Sauvignon 2020 159kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
500+ st

Klassisk kalifornisk Cab!

Klassisk kompis till kraftfulla köttanrättningar, som en fin helgrillad nötköttsdetalj, eller örtbakat lamm, saftiga hamburgare eller kanske en pizza toppad med smakrik ost och charkuterier. Servera vinet svalt, kring 16-18 grader.

Stort och smakrikt, med inslag av läder, mogna plommon, körsbär och tobak, som möter en en välstrukturerad kropp och runda och lite rökiga tanniner.

  • Volym: 750 ml
  • Alkoholhalt 14.5%
  • Sockerhalt <0.3g/100ml
  • Rött vin

Omdömen

Beskrivning

Den senaste årgången av Adulation Cabernet Sauvignon har redan vunnit guldmedalj på prestigefyllda Berliner Wine Trophy. Men vi behöver inte se några medaljer för att förstå att det här är bra. Riktigt bra. Redan på doften av läder och tobak byggs en förväntan upp som införlivas med den välstrukturerade kroppen, inslagen av mogna plommon och körsbär och de runda, lite rökiga tanninerna. Det här är ett stort och smakrikt vin som gör sig bäst till en grillad köttbit.

Rötterna till vinrankorna leder djupt ned i marken och tar upp jordens underbara terroir. Allt ovan mark med druvor och bladverk fångar den härligt varma kaliforniska solen, samt de underbara dofterna från de tropiska blommor som följer med vinden. Allt knyter vi sedan samman för det färdiga resultatet i vinflaskan med våra kärleksfulla och ömma händer. Vi vill dela vår beundran för den ädla vinmakningskonsten med dig, för att du ska få möjlighet till att dela dina värdefulla stunder med dem som delar din passion. Ungefär så beskriver Adulation själva sin kärlek till sina viner och vem blir inte nyfiken på en sådan passionerad beskrivning?

Utmärkelser

Guld - Berliner Wine Trophy

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling