Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Adulation

(2)

I soliga Kalifornien ligger Fior di Sole - solens blomma. Ett familjeägt vinföretag med flera viner i portföljen. Såsom till exempel Adulation med bland annat sin traditionella zinfandel och klassiska kalifornianska chardonnay. 

Familjeföretag med över 25 års erfarenhet

För Valentina Guolo och Stefano Migotto är kalifornianskt vin både passion och levebröd. De driver vinföretaget Fior di Sole - "Solens blomma" - i hjärtat av Napa Valley.

Precis som en solros vänder sig mot solen för att följa den hela dagen, håller de ögonen på den ständigt föränderliga vinmarknaden. Med över 25 års branscherfarenhet har de kunskap om hur vinindustrin fungerar och vart den är på väg. 

På Fior di Sole hanteras hela processen från konceptutveckling, förpackningsdesign, vinframställning, inköp, kvalitetssäkring och buteljering. 

Adulation - klassiska viner från Kalifornien

I vinserien Adulation hittas en mustig cabernet sauvignon, en frukdriven zinfandel, en mullig pinot noir och en välbalanserad ekfatslagrad chardonnay. Tre välgjorda viner från Kalifornien som speglar både tradition och terroir. Adulation betyder hängivenhet, själslig beundran och tacksamhet för att dela med sig. Den här serien bjuder in till att fira det man älskar.