Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Languedoc-Roussillon Frankrike
  • Alkoholfri dryck
La Baume Saint-Paul Cabernet-Syrah (alkoholfri) Cabernet Sauvignon

La Baume Saint-Paul Cabernet-Syrah (alkoholfri)

99kr

1 flaskor
La Baume Saint-Paul Cabernet-Syrah (alkoholfri) Cabernet Sauvignon
La Baume Saint-Paul Cabernet-Syrah (alkoholfri) 99kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
41 st

Prisvinnande alkoholfritt rött!

Perfekt till söndagssteken serverad en smarrig gräddsås och kokt potatis, till en blodig biff med svampsås samt till en rad olika vegetariska rätter. Servera vinet kring 16-18 grader.

Fyllig och komplex aromatik där röda bär och björnbär står i fokus, vidare till varm krydda. Smaken är mjuk och elegant i med en stor rikedom. Den fruktiga och saftiga smaken avslöjar toner av svarta vinbär, mjuka kryddor och trädgårdsörter.

  • Volym: 750 ml
  • Alkoholhalt 0.5%
  • Sockerhalt 6.8g/100ml
  • Rött vin

Omdömen

Beskrivning

Efter traditionell vinifiering extraheras alkoholen ur vinet genom vakuumdestillation i spinnande konkolonner. Denna innovativa process kräver inte tillsats av kemikalier eller uppvärmning. Det behövs bara 30 timmar för att försiktigt ta bort alkoholen från vinet. Vinets struktur och aromatiska kvalitet bevaras därmed utan tillsats av aromer för att uppnå en autentisk och naturlig smak.

La Baume Saint-Paul är en utsökt serie viner som uttrycker vårt sätt att odla vin och den omsorg vi känner för området. Våra produkter erbjuder allt konsumenten kan förvänta sig av ett vin: kropp, frukt, friskhet och finess" Jonathan Sanchez - Vinmakare.

I mer än ett sekel har Domaine de la Baume odlat och tillverkat förtrollande viner med stor aromatisk profil. Beläget i hjärtat av Languedoc-Roussillon i den lilla staden Servian mellan Béziers och den medeltida staden Pézenas, är vingården en inspirationskälla. Som ett sant paradis av lugn och omgiven av natur, symboliserar vingården värmen och livligheten i södern samt kärleken till landet. Jordmånen på vingårdens åkrar är mycket varierande. Medan den består av liten kalksten på sluttningarna, består jorden på slätten av lera/kalksten och sand/lera. Denna rika terroir gör det möjligt att göra många olika viner, allt från den lätta dricksstilen till de mer raffinerade vinerna. Men oavsett hur vinet är, erbjuder de en enorm aromatisk variation.

Utmärkelser

Guld - Berliner Wine Trophy, 2022

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt