Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Marlborough Nya Zeeland
Invivo X Sarah Jessica Parker Pinot Noir 2022 Pinot Noir

Invivo X Sarah Jessica Parker Pinot Noir 2022

209kr

1 flaskor
Invivo X Sarah Jessica Parker Pinot Noir 2022 Pinot Noir
Invivo X Sarah Jessica Parker Pinot Noir 2022 209kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
68 st

Kryddig Marlborough pinot noir!

Perfekt till anka serverad med en rödvinssky och hasselbackspotatis, till Coq au vin samt till grillbrickan fylld med goda korvar. Servera vinet kring 16-18 grader.

Aromer av mörka körsbär, viol och värmande kryddor dominerar doften och utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga. Vid första klunken uppvisas smaker av saftiga körsbär och solmogna plommon, vidare till choklad från ekfat. Kroppen är perfekt avrundad och tanninerna mjukt inlindande. Finishen är silkeslen med en behagligt ihållande eftersmak.

Omdömen

Beskrivning

I ett unikt samarbete med mellan den världsberömda amerikanska skådespelerskan Sarah Jessica Parker från kultserien "Sex and the City"  och Tim och Rob skapades vinserien - "INVIVO X, SJP", som tagit recensenter och vinälskare med storm.

Historien började på en bar i London, där de två barndomsvännerna Tim Lightbourne och Rob Cameron bestämde sig för att det traditionella förhållningssättet till vinproduktion i Nya Zeeland skulle utmanas. De var inte rädda för att ta chanser och utforska okända vägar. Det var deras djärva anda och deras önskan att skapa något unikt som grundade Invivo.

Tim och Rob tillbringade många timmar i vingårdarna för att förstå hur Nya Zeelands olika terroirer påverkade smaken på deras viner. De reste långt och brett för att hitta de bästa druvorna, och de samarbetade med lokala vinodlare för att uppnå högsta kvalitet.

Invivo växte snabbt i popularitet och deras viner har hedrats med priser och utmärkelser över hela världen. 

Idag är Invivo en av de ledande tillverkarna i Nya Zeeland och de fortsätter att leverera viner av högsta kvalitet. Vingårdens historia är en påminnelse om att du med passion, mod och innovation kan skapa något extraordinärt.

Utmärkelser

94 poäng Wine Orbit Elle Mat & Vin- Pinot noir är vanligtvis en druva som ger lätta, bäriga viner men som också har lite struktur och krydda. Här får vi ett tilltalande ljusrött vin i glaset som doftar av solmogna körsbär, mjölkchoklad och gröna örter. Vinet har fin balans och bra tryck i frukten. Visst är det lätt och bärigt, men samtidigt med en matvänlig struktur, bra syra och pepprig finish. God till både mat och prat, till exempel ugnsgrillad kyckling med rotsaker. 20/4 2023.

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling