*Gäller i storstäder. Vissa postnummer kan undantas
Lagerstatus:
16 st
Nötig sötma perfekt till mörka desserter!
Perfekt till knäckiga deserter som Crème caramel, Crème brûlée samt favoritglassen serverad med en knäckig kolasås. Serveras bäst kring 12-14 grader.
Kraftfull, fyllig och med stor sötma. Mörkt i glaset med doft av torkade fikon, kanderat apelsinskal och kola. Smaken är kraftfull och fyllig med stor sötma och toner av torkad frukt och kola.
Tillverkning
Cream Sherry görs genom att lägga till en touch av Pedro Ximenes Sherry till en Oloroso, som sedan blir sötare och krämigare i konsistensen. Denna Cream Sherry är gjord av Garvey från druvorna Palomino och Pedro Ximenes.
Sherry är gjord av druvor som skördats i Jerez-distriktet i Spanien. Efter den alkoholhaltiga jäsningen tillsätts alkohol och vinets styrka ökar. Som utgångspunkt är all Sherry torr, men sötma tillsätts senare.