• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Craftwork Estate Zinfandel Monterey 2018 Zinfandel

Craftwork Estate Zinfandel Monterey 2018

Pris 179 kr
Lagerstatus
61 st
Lagring
Drick nu, till och med 2023
Karaktär
Fruktigt & Smakrikt
Färg
Mörkt purpurrött
Land
USA
Region
Kalifornien
Distrikt
Monterey County
Producent
Craftwork Wines
Huvuddruva
Zinfandel
Druvor
100% Zinfandel
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
3 g/l
Alkoholhalt
15%
Se även

Doft & smak

Aromer av plommon, svarta vinbär och stora saftiga smaker av bigarråer och jordgubbar. Välintegrerade tanniner, med ett långt fylligt avslut.

Passar till

Härligt grillvin, särskilt till lite kryddigare eller amerikanskt influerade rätter som hamburgare, baby back ribs, cajungryta eller premiumkorvar med karamelliserad lök. Servera svalt, kring 18-19 grader.

Beskrivning

Craftwork producerar handgjorda och hållbara viner längst den gyllene kusten i Monterey County och är amerikansk vintillverkning när den är som bäst. Vingården håller fast vid gamla beprövade metoder, för att på så sätt hedra regionens naturliga uttryck. I en värld där allt fler vingårdar investerar i ny teknik, skulle nog många kalla det gammalmodigt. De själva kallar det hantverk (craftwork). Området är känt för sina varierande markförhållanden, unika terroir och maritima inflytande, vilket är en perfekt cocktail när man producerar kvalitetsvin. Craftwork har lyckats skapa prisbelönta och vardagliga viner med stor valuta för pengarna.

Finns i samling

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS