Dekantera ett par timmar innan servering och servera runt 18-20 grader. Utmärkt tillsammans med rätter på både nötkött, fläsk, vilt, lamm eller fågel.
Ett fylligt och välstrukturerat vin med florala aromer och en kärna av rena svarta vinbär med toner av anis, plommonkaka, mynta och bitter plommoncoulis. Kraftfullt med polerade tanniner och ett djupt, komplext avslut med toner av krydda.
Denna fylliga blend på Cabernet Sauvignon, Merlot och Cabernet Franc är gjord på endast de bästa druvorna, från de äldsta vinstockarna och från vingårdens absolut bästa vingårdslägen. Årgång 2014 kännetecknas av kontraster där druvorna kunde skördas vid perfekt mognad tack vare en ovanligt sval augusti som övergick i brittsommar och varade ändra fram till skörden i oktovber. Flaskans unika etikett formgavs av konstnären David Hockney. Det är ett fylligt och komplext vin med polerade tanniner och ett djupt avslut.