• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Bodegas Barahonda Rosé Organico 2020 Monastrell

Bodegas Barahonda Rosé Organico 2020

Pris 119 kr
Lagerstatus
232 st
Lagring
Drick nu, till och med 2022
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
Ljust laxrosa
Land
Spanien
Region
Murcia
Distrikt
Yecla
Klassifikation
DO
Producent
Bodegas Barahonda
Huvuddruva
Monastrell
Druvor
60% Monastrell, 40% Syrah
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
1 g/l
Alkoholhalt
12.5%
Se även
Kategorier

Doft & smak

Blommiga aromer och röda fruktnoter, fräsch, med skarp syra och bra längd. Smakrik och intensiv.

Passar till

Servera runt 8-12°C, som en lämplig partner till fisk, som kummel, marulk och torsk. grillat vitt kött, skaldjur. pasta med milda såser och grönsaker.

Beskrivning

Bodegas Barahonda grundades 1925 i Yecla i sydöstra Spanien (strax väster om Alicante) och är regionens gigant med sina 150 hektar vinodlingar. Regionen är fortfarande relativt okänd men börjar, tillsammans med grannen Jumilla, oftare och oftare nämnas för sina prisvärda och spännande viner. Barahonda är en partner till oss sedan många år tillbaka och producenten har gått från klarhet till klarhet och har nyligen byggt ett helt nytt, toppmodernt vineri som ytterligare bärgar för toppkvalitet till kanonpriser. Vi ser fram emot alla nya lanseringar de bjuder på! Alla deras viner är ekologiskt odlade, dock är endast vissa dem certifierade, vilket denna är.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS