Essensen av hantverksmässigt vinmakeri med inspiration från den nya världens cabernet franc!
Idealisk följeslagare till grillat lamm, viltgrytor och rätter med smakrika såser. Det harmoniserar också utmärkt med mogna ostar. För bästa smakupplevelse, servera vinet kring 16–18 grader.
Ett vin som bjuder både på kraft och elegans, tillverkat i en mycket begränsad upplaga om endast 700 liter. Med hantverk i fokus från början till slut, där varje steg – från avstjälkning till punch down och pump over – utförs manuellt. Efter 12 månaders lagring på 100 % franska ekfat får vinet sin unika och välbalanserade karaktär. Doften är komplex och inbjudande med toner av grön paprika och rosmarin som ger en örtig friskhet. Vidare till inslag av björnbär, acai och en subtil jordighet, vilket ger doftprofilen ett elegant djup. Smaken är fyllig och välstrukturerad med tydliga inslag av svarta körsbär, mörka fikon och svarta vinbär. De fruktiga nyanserna balanseras av en mjuk ton av toffee, vilket ger en sammetslen textur. Eftersmaken är lång och nyanserad, vilket lämnar ett varaktigt intryck av både frukt och subtil ek.