• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Adulation Zinfandel 2018

Varma fruktdrivna smaker av söta mogna sommarbär där solmogna jordgubbar dominerar, lätta peppriga inslag som fyller upp munkänslan. Vanilj och mjölkchoklad från ekfat. I eftersmaken finns toner av blåbär och björnbär, runda finlemmade tanniner med ett långt harmoniskt avslut.

Volym
750 ml
Alkoholhalt
14.5%
Sockerhalt
0.5 g/l

149kr

Adulation Zinfandel 2018

149kr
Lagerstatus:
500+ st
  • Fri frakt hem till dörren
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar

Beskrivning

Rötterna till vinrankorna leder djupt ned i marken och tar upp jordens underbara terroir. Allt ovan mark med druvor och bladverk fångar den härligt varma kaliforniska solen, samt de underbara dofterna från de tropiska blommor som följer med vinden. Allt knyter vi sedan samman för det färdiga resultatet i vinflaskan med våra kärleksfulla och ömma händer. Vi vill dela vår beundran för den ädla vinmakningskonsten med dig, för att du ska få möjlighet till att dela dina värdefulla stunder med dem som delar din passion. Ungefär så beskriver Adulation själva sin kärlek till sina viner och vem blir inte nyfiken på en sådan passionerad beskrivning?

Passar till

Servera vinet runt 16-18°C till en grillbuffé, gärna med BBQ-ribs och lammkotletter. Också fint till ugnsrostad anka, eller till en pasta med blåmögelostsås.

Produktinformation

Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu, eller låt utvecklas till och med 2025
Karaktär
Kryddigt & Mustigt
Färg
Mörkt purpurrött
Land
USA
Region
Kalifornien
Producent
Adulation
Huvuddruva
Zinfandel
Druvor
100% Zinfandel
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
0.5 g/l
Alkoholhalt
14.5%
Se även

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS