Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Elegant, fruktigt och friskt alkoholfritt bubbel från vår långtida partner Les Grands Chais de France. Les Grands Chais de France samarbetar med vinodlare i de stora vinproducerande regionerna i Frankrike som; Alsace, Jura, Diois, Languedoc, Bordeaux, Val de Loire, Bourgogne och Provence.

Passar till

Servera runt 6-10°C och avnjut i ett högt glas med isbitar. Passar bra till enklare rätter på vit fisk, vitt kött, skaldjur, eller milda ostar.

Produktinformation

Lagerstatus
Kommer vecka 6
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
ljust laxrosa
Land
Tyskland
Producent
Weinkellerei Hechtsheim
Huvuddruva
Pinot Noir
Druvor
100% Pinot Noir
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
5 g/100ml
Alkoholhalt
0.1%
Se även
Kategorier
 • Producent

  Weinkellerei Hechtsheim

  Weinkellerei Hechtsheim är en vinodlarförening som bildas 1971 med syftet att gemensamt marknadsföra prisvärda kvalitetsviner från Hechtsheim.

 • Huvuddruva

  Pinot Noir

  Pinot Noir är en blå druva av arten Vitis Vinifera, anses av många som den ädlaste av alla blå druvsorter och är extremt svårodlad.

 • Kategori

  Alkoholfritt Bubbel

  Bubbel måste inte innehålla alkohol för att vara gott. Idag finns ett stort utbud av mousserande alkoholfria alternativ till Champagne, Prosecco och Cava.

 • Kategori

  Alkoholfritt rosévin

  Ett alkoholfritt rosévin kan förhöja smaken på en rätt precis lika bra som ett rosévin med alkohol. Alkoholfria roséviner produceras ofta på populära druvor såsom Merlot, Cabernet Sauvignon och Pinot Noir. Det ger friska viner med både syra och en lätt sötma.