• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Paloma de Plata Monastrell 2018 Monastrell

Paloma de Plata Monastrell 2018

Pris 129 kr 179 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu, medan ungt och fruktigt
Karaktär
Fruktig & smakrikt
Färg
Medeldjupt körsbärsrött
Land
Spanien
Region
Murcia
Distrikt
Jumilla
Klassifikation
DO
Producent
Bodegas Arloren
Huvuddruva
Monastrell
Druvor
100% Monastrell
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
3.5 g/l
Alkoholhalt
13.8%
Se även
Kategorier

Doft & smak

Stora aromer av mogen röd frukt, med trivsamma och lite kryddiga undertoner av vanilj från ekfaten. Tanninerna är fasta och välbalanserade och möts upp av en härligt lång fruktighet i finishen.

Passar till

Servera runt 16-20°C till en bricka bladade ostar, gärna med lite rökighet, goda korvar, skinka, rätter på rött kött, gärna grillat, eller varför inte en dessert med mörk choklad?

Beskrivning

Bodegas Arloren är en dröm som gått i uppfyllelse. En utmaning som antogs av en typisk spansk familj, som med kärlek från generation till generation har lyckats fånga historien av fyra generations fantastiska arbete att göra extraordinära spanska viner, full av värde och personlighet. Vingården grundades 1972 och dess huvudsakliga verksamhet är utarbetandet av kvalitetsviner. Företaget har sitt huvudkontor i Murcia och vingården i Cañada del Trigo, Jumilla.

Finns i samling

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS