Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Bodegas Arloren

(0)

Bodegas Arloren en kvalitetsmakare som sällan sviker.
Längtar du bort till den soliga spanska kusten? Låt smaken från Bodegas Arloren ta dig ett steg närmare, iallafall i själen.

På Spaniens östra kust hittar du producenten Bodegas Arloren. De arbetar sedan tidigt 1970-tal med att förfina och förbättra produktionen av vin. Med ett löfte att hålla det personligt och att fokusera på kvalitet har de lyckats ta sig fram i den fortsatt ökande vinbranschen

Familjärt

Präglade av det familjära och nära har vinproduktionen gått i arv. Nu inne i den fjärde generationen vinskapare har de dessutom lyckats ta till vara på den där speciella känslan. Det här spanska vinet är fyllt med karaktär och personlighet. Hos Bodegas Arloren hittar du inte bara vin utan de är även stolta tillverkare av både vermouth och brandy. Men det är i vinet de har sina stora passion och kunskap. Bodegas Arloren premierar familjen och familjelivet, det nära och det personliga. Det här är något som är viktigt för dem vilket dessutom är märkbart i deras viner. Med en vilja att dela med sig av deras land har de lyckats skapa produkter som inte bara får dig att känna dig som hemma utan som även lyckas hålla kvaliteten som gott vin kräver.

Kvalitet

Med cirka 30 000 hektar av vingården i närliggande Jumilla har vinet blivit ihopkopplade med den kvalitet och originalitet som är synonym med regionen Något som experterna inom området tycker att de lever upp till. Detta vet vi genom att de vunnit och blivit nominerade till ett antal priser genom åren. Bland dessa hittar vi en silvermedalj vid Monastrell Kingdoms Wine Brotherhood Award. Dessutom har de belönats med en guldmedalj vid Berliner Wine Trophy 2014.
Kvalitetsviner som dessa innebär en perfekt stämningshöjare på middagen. Med smaker som får dig att känna dig varm och som framhäver maten gör att njutningen höjer sig ytterligare nivåer. Så varför inte ta chansen att lära sig mer, klicka här för mer information.