• Fri frakt Fri frakt
  • Snabb hemleverans Snabb hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Neleman Garnacha-Marselan 2018 Garnacha

Neleman Garnacha-Marselan 2018

Pris 119 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
116 st
Lagring
Drick nu, medan ungt och fruktigt
Karaktär
Fruktigt & Kryddigt
Färg
Djupt granatrött
Land
Region
Klassificering
Producent
Huvuddruva
Druvor
60% Garnacha, 40% Marselan
Typ
Volym
750 ml
Sockerhalt
0,5 g/l
Alkoholhalt
13,5%
Se även

Doft & Smak

Underbart fruktigt med en hel del krydda och läckra dofter och smaker av violer och körsbär. Stort och fylligt, med tydliga, men silkeslena tanniner

Passar till

Servera runt 16-20°C till en charkbricka med hårda mellanlagrade ostar, eller inte alltför tunga pastarätter. Funkar också alldeles utmärkt i ett glas utan mat.

Beskrivning

Neleman Garnacha-Marselan är, precis som alla andra Nelemanviner, helt ekologiskt och veganvänligt. Druvorna kommer, som namnet vittnar om, från endast ett vingårdsläge och de har växt på några av vingårdens allra äldsta vinstockar, som ger en låg avkastning, men uttrycksfulla och unika viner.

Om producenten

Neleman Wines är en nutidens vinproducent i bemärkelsen att det är ett samarbete mellan en holländsk reklambyrå och en djupt dedikerad ekologisk vinbonde i Valencia. Resultatet är unikt - naturviner i en modern och lekfull förpackning som överlevererar på kvalitet kontra pris. Alla deras viner har på kort tid blivit tvättäkta kundfavoriter bland er kunder och vi lanserar hela tiden nya blends från dem. Och just det, alla vinerna är också ekologiskt certifierade och helt utan ägg varför de också passar veganer.