En ordentlig köttbit från grillen, en mustig viltgryta eller hårdlagrade ostar. Servera svalt kring 17-18 grader.
Mogen, koncentrerad doft av plommon, mörka kryddor och vanilj. Fyllig, mogen smak med inslag av färska bär, svarta oliver och mörk choklad med välintegrerade, torra tanniner och en lång, ihållande eftersmak.
Stor och smakrik blend på Cabernet Sauvignon och Shiraz från kultförklarade Majella i Coonawarra. Namnet kommer från aboriginiskans ord för "grön hage" och beskriver de stora gröna vingårdarna i regionen där vindruvorna odlas. Vinet producerades första gången 1996 och görs bara vid exceptionellt bra år då odlingsförhållandena är perfekta. Producenten väljer sedan ut de bästa druvorna från de äldsta vinrankorna för att använda till vinet. Just 2012 föranleddes av en regnig vinter vilket gav bördig jord inför våren som var torr och utan frostnätter och växtperioden hade temperaturer strax under det normala vilket gav en lång mognadsperiod, perfekt för koncentrerade och smakrika viner.