• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Las Mercedes Singular Cabernet Sauvignon 2016 Cabernet Sauvignon

Las Mercedes Singular Cabernet Sauvignon 2016

"Kundfavorit från Julio Bouchon i Maule"

Pris 149 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
98 st
Lagring
Drick nu till och med 2021
Karaktär
Smakrik och rostad
Färg
Skinande rubinröd
Land
Chile
Region
Valle Central
Distrikt
Maule Valley
Producent
Las Mercedes
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
100% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
2 g/l
Alkoholhalt
13.5%
Se även

Doft & smak

Klassisk och druvtypisk doft av svarta vinbär, örter, kakao och tobak. Medelfyllig, rund och bitig smak med mörka bär oh frukter, örter, svarta kryddor och ekfat. Bra struktur och välintegrerade tanniner.

Passar till

Strålande grillvin eller till det mesta i köttväg egentligen. Ibland behöver det inte vara svårare än så. Servera svalt, kring 18-19 grader.

Beskrivning

Las Mercedes är ett nytt varumärke från familjen Bouchon som har odlat vin i Chile i över 120 år. Nu, när fjärde generationen Bouchons har tagit över driften, ville de även ha ett eget varumärke där de kunde vara mer "fria" i sin produktion och skapa viner som de själva vill dricka. Egentligen har de bara en regel - glöm inte Maule Valley, platsen där familjen verkat sedan starten. Förutom det är det ett modernt och spännande uttryck i alla Las Mercedes viner så ligger fokus på "bang for the buck" dvs. riktigt bra prisvärdhet. Viner att dela med vänner! Deras Cabernet Sauvignon är ett praktexemplar från en liten vingård i utkanten av deras toppläge.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS