• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Lapis Luna Cabernet Sauvignon 2018 Cabernet Sauvignon

Lapis Luna Cabernet Sauvignon 2018

Pris 179 kr 199 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.
Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu eller låt mogna t.o.m. 2028
Karaktär
Fruktigt & Smakrikt
Färg
Djupt blåröd med mörk kant
Land
USA
Region
Kalifornien
Producent
Lapis Luna
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
100% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
5.8 g/l
Alkoholhalt
14.4%
Se även

Doft & smak

Stor, djup doft av mörka skogsbär och körsbär, tydliga fattoner av mocca och kakao tillsammans med violer, svartpeppar och vaniljstång. Livlig och komplex smak med druvtypiska karaktärer som svarta vinbär och chokladdoppade körsbär. Rund och len stil som rundas av i en kryddig, tanninfast och lång avslutning.

Utmärkelser

Best Buy - Wine Enthusiast

Passar till

Klassisk kompis till kryddiga kötträtter, till hamburgare, pizza med mycket färsk svamp eller blåmögelost. Servera svalt, kring 16-20 grader.

Beskrivning

Lapis Luna Wines är en boutique-producent i Napa Valley, Kalifornien. En av de bästa producenterna vi har av Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, fatad Chardonnay och andra kaliforniska klassiker. Lapis Luna är dedikerade till att producera viner som överlevererar i kvalitet och pris. Sedan 1999 har de odlat långsiktiga relationer med etablerade vinbönder i Napa, Lodi och hela kaliforniska nordkusten. Målet är att hitta hitintills oupptäckta småvinbönder där druvorna med lite hjälp av Lapis Lunas stjärnvinmakare blir oerhört prisvärda viner. Vinerna karaktäriseras av en stor men balanserad frukt med en härlig syra och god struktur.

Lapis Luna betyder "sten" och "måne". Namnet är en honnör till naturens samspel och etiketterna frammanar historiens vingslag. Etiketterna är konstverk i sig och är inspirerade av 400 år gamla kopparplåtsgraveringar.

Klassisk, stor och fruktigt fatad Cabernet från en av världens bästa platser för druvan i premium-stil!

Finns i samling

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS