Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Lapis Luna

(8)

Lapis Luna betyder “sten” och “måne” och har som slogan “Reach for the moon” (=Sikta mot månen). Namnet är en honnör till naturens samspel och etiketterna frammanar historiens vingslag.

Lapis Luna

““Reach for the moon” Etiketterna är ett konstverk i sig och är inspirerade av 400 år gamla kopparplåtsgraveringar. “Lapis Luna är effekten av månen på deras klassiska kaliforniska druvor” som de säger. Andrew Nelson och Drew Stapp som tillsammans producerar dessa viner vänder sig ofta till månen för inspiration.

Med vad är Lapis Luna egentligen?

Lapis Luna är en boutique-producent och anses vara en av de bästa producenterna I Kalifornien för Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Chardonnay och andra kaliforniska klassiker. Lapis Luna överlevererar i hög kvalité och prisvärda viner. Och inte nog med det, deras kreativitet och design är utan tvekan några utav de bästa vi har sett!

Sedan 1999 har de producerat balanserade viner med en härlig syra och god struktur och samarbetat med små, lokala producenter igenom Lodi och North Coast i Kalifornien och skapat långsiktiga relationer med dem. Målet är att hitta hitintills oupptäckta småvinbönder, där druvorna med lite hjälp av Lapis Lunas stjärnvinmakare, blir oerhört prisvärda viner. 

De har som vision att skapa hantverksmässiga viner som, med varje klunk uttrycker kraft och intensiva aromer. 

Du får följa med på ett äventyr med dessa viner!