• Marlborough Nya Zeeland
  • Nyhet
Invivo x Sarah Jessica Parker Sauvignon Blanc 2023 Sauvignon Blanc

Invivo x Sarah Jessica Parker Sauvignon Blanc 2023

169kr

1 flaskor
Invivo x Sarah Jessica Parker Sauvignon Blanc 2023 Sauvignon Blanc
Invivo x Sarah Jessica Parker Sauvignon Blanc 2023 169kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
23 st

Sex & the city sauvignon blanc!

Perfekt kombinerat till en krämig sparrispasta, till dragonkyckling samt till en krämig fisk- och skaldjursgryta där saffran, fänkål och dill står i fokus. Idealisk serveringstemperatur kring 12 grader.

Vin framtaget i samarbete med världsberömda amerikanska skådespelerskan Sarah Jessica Parker från kultserien "Sex and the City". Ett spännande sauvignon blanc, där druvorna till vinet skördats sent och fått en tids skalkontakt, samt en tids lagring på franska ekfat. Doften är rik, komplex och elegant och samtidigt otroligt fräsch av nyskuren citron, guava, apelsinblomma och limeskal. Vinet har en fin fyllighet och eftersmaken bjuder på toner av passionsfrukt, mogen peppar och kanderat citronskal.

  • Volym: 750 ml
  • Alkoholhalt 12.5%

Omdömen

Beskrivning

I ett unikt samarbete med mellan den världsberömda amerikanska skådespelerskan Sarah Jessica Parker från kultserien "Sex and the City"  och Tim och Rob skapades vinserien - "INVIVO X, SJP", som tagit recensenter och vinälskare med storm.

Historien började på en bar i London, där de två barndomsvännerna Tim Lightbourne och Rob Cameron bestämde sig för att det traditionella förhållningssättet till vinproduktion i Nya Zeeland skulle utmanas. De var inte rädda för att ta chanser och utforska okända vägar. Det var deras djärva anda och deras önskan att skapa något unikt som grundade Invivo.

Tim och Rob tillbringade många timmar i vingårdarna för att förstå hur Nya Zeelands olika terroirer påverkade smaken på deras viner. De reste långt och brett för att hitta de bästa druvorna, och de samarbetade med lokala vinodlare för att uppnå högsta kvalitet.

Invivo växte snabbt i popularitet och deras viner har hedrats med priser och utmärkelser över hela världen. 

Idag är Invivo en av de ledande tillverkarna i Nya Zeeland och de fortsätter att leverera viner av högsta kvalitet. Vingårdens historia är en påminnelse om att du med passion, mod och innovation kan skapa något extraordinärt.

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt