Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Emilia-Romagna Italien
  • Nyhet
Fangareggi Bragher Spumante Brut Grechetto

Fangareggi Bragher Spumante Brut

199kr

1 flaskor
Fangareggi Bragher Spumante Brut Grechetto
Fangareggi Bragher Spumante Brut 199kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
Bara 2 st

Ljuva bubblor perfekta till balkonghänget!

Perfekt sälskapsbubbel till små plocket på sommarfesten eller till den lyxiga skaldjurskvällen.Servera kring 8 grader.

Druvorna som nått perfekt mognad skördas för hand med en extremt noggrann selektering av de allra finaste druvklasar som skickas till källaren för bearbetning. Efter vinifiering äger den andra jäsningen rum i en autoklav. I det här fallet lämnas vinet i kontakt med jästen i några veckor, så att det får större komplexitet och en fin aromatisk rikedom. Ljusgul i färgen med gröna nyanser. Doften är otroligt fräsch och visar upp det bästa av chardonna- druvans tydliga karaktär av gula ch gröna äpplen, citron samt frisk grapefrukt.Smaken är behagligt torrt, med en naturlig fräschhet som ger balans och lätthet att dricka men med en elegant lång finish.

Omdömen

Beskrivning

Vitivinicola Fangareggi ligger i hjärtat av Lambrusco-regionen, mellan provinserna Reggio Emilia och Modena. Deras förfäder har producerat vin sedan 1800-talet, och år 2004 beslutade familjen att återuppta sin vinmakartradition.

Specialiserade på att göra lambrusco tar familjen hand om hela produktionen från vingård till flaska. Fangareggi är för närvarande under organisk omvandling och kommer inom kort att erhålla certifikatet.

Andra har också köpt

Finns i samling