Terroir:
Jordarna är ler- och kalkrika, med tuffeau (en typ av kritkalksten). Vingårdarna är belägna på höjden av Puy Notre Dame.
Vitikultur:
Guyot-Poussard-beskärning tillämpas. Manuell knoppning, naturlig markvegetation och ytlig jordbearbetning. Behandlingar med koppar och svavel förstärkta med växtbaserade infusioner (nässla och åkerfräken) och växtbaserade gödselmedel (nässla och vallört). Biodynamisk filiosofi utkämpas, och vingårdarna är ekologiskt certifierade sedan 1998.
Vinifikation:
Druvorna skördas manuellt i lådor om 25 kg. Vinet vinifieras med hela druvklasar utan extraktion. Spontan jäsning med inhemsk jäst utan tillsatt sulfit. Maceration i 2-3 veckor i tankar (rostfritt stål och fiber). Årgången 2019 lagrades i 400 liters ekfat (äldre) i 21 månader. Årgången 2020 lagrades i tankar i 9 månader. De två årgångarna blandades och buteljerades i juli 2021. Vinet är ofiltrerat, oklarat och utan tillsatt sulfit.