• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
DeLoach Pinot Noir Heritage Reserve 2019 Pinot Noir

DeLoach Pinot Noir Heritage Reserve 2019

Pris 179 kr
Lagerstatus
123 st
Lagring
Drick nu, till och med 2025
Karaktär
Mjukt & Bärigt
Färg
Medelljust körsbärsrött
Land
USA
Region
Kalifornien
Distrikt
Central Coast
Producent
DeLoach Vineyards
Huvuddruva
Pinot Noir
Druvor
100% Pinot Noir
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
14.5%
Se även

Doft & smak

Aromer av ljusröd frukt, såsom jordgubbar och körsbär, tillsammans med toner av farinsocker. Smakerna går åt körsbär och tranbär som accentueras med en touch av krydda i gommen. Välbalanserat med elegant syra.

Passar till

Servera runt 14-18°C tillsammans med rätter på fläsk, kalv, pasta, anka, eller annan vild fågel. Funkar också väldigt bra med starka ostar med lite sötma.

Beskrivning

DeLoach Vineyards har varit en banbrytande producent av Pinot Noir, Chardonnay och Zinfandel i Russian River Valley i Sonoma sedan 1975. DeLoach strävar efter att producera exceptionella viner som belyser den unika terroiren. Den kända familjen Boisset från Bourgogne har stått bakom vinodling och vinframställning på DeLoach sedan 2003, vilket har medfört burgundiska tekniker och tillvägagångssätt för vinframställning. Wine & Spirits tidningen har utnämnt DeLoach Vineyards till en topp 100 vingård hela tolv gånger.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS