Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Central Coast

(1)

Handla viner av högsta kvalitet från Central Coast.

Här kan du hitta viner av högsta kvalitet från hela kaliforniska nordkusten. Vinernas karaktär består av balanserade frukter med en syrlig och god struktur. Bland dessa viner finns exempelvis Pinot noir vars rykte är att det är en fantastiskt fin druva som är svår att odla. För att få till dess yttersta elegans och komplexitet krävs noggrannhet och konnässans. Druvan har sitt ursprung i Bourgogne, men även västkusten har rikt utbud av druvan. Med sin fruktiga och syrliga karaktär är detta ett utmärkt vin till magert kött, milda ostar och söta grönsaker. Bland annat västra Sonoma i Kalifornien kan stoltsera med sitt förträffliga vin på Pinot noir.

Lapis Luna Wines

Lapis Luna Wines är ett brett sortiment av butiksviner producerade i Napa Valley, Kalifornien. Deras mål är att låta oupptäckta småbönder få sina druvor omvandlade till prisvärda och förmånliga priser med hjälp av Lapis Lunas stjärnvinmakare. Själva namnet Lapis Luna står för "sten" och "måne" vilket är en uppskattning till hur naturen samspelar. Vidare är det en hyllning till historiens vingslag. Etiketterna symboliserar innebörden och bakgrunden till dessa fantastiska viner och dess ursprung.

DeLoach Pinot Noir Heritage Reserve 2019

Med DeLoach Pinot Noir får du njuta av aromer av ljusröd frukt, exempelvis jordgubbar och körsbär. Vidare innehåller vinet ljuva smaker av farinsocker för den som är särskilt förtjust i söta smaker. I kombination med att du får en kryddig smaksensation i gommen blir det ett välbalanserat vin som passar bra ihop till rätter på fläsk, kalv, pasta, anka, eller annan vild fågel. Det fungerar även utmärkt ihop med starka ostar som innehåller ett uns sötma.

Central Coast

I norra Central Coast är just Chardonnay och Sauvignon blanc bland de vanligast sorterna hos de gröna druvsorterna. Emellertid är Pinot noir, Cabernet auvignon och Zinfandel vanliga bland de blåa vinsorterna.