• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
DeLoach Le Roi Cabernet Sauvignon 2017 Cabernet Sauvignon

DeLoach Le Roi Cabernet Sauvignon 2017

Pris 219 kr
Lagerstatus
120 st
Lagring
Drick nu, till och med 2023
Karaktär
Fylligt & Smakrikt
Färg
Mörkt körsbärsrött
Land
USA
Region
Kalifornien
Producent
DeLoach Vineyards
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
100% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
14%
Se även

Doft & smak

Stora, sköna toner av saftiga mörka bär, såsom körsbär, svarta vinbär, med inslag av örter och cederträ. Måttlig syra, fina tanniner och en bra lång eftersmak.

Passar till

Dekantera och servera runt 16-20°C till en mixed grill med fläsk, kalv och lamm. Trivsamt som meditationsvin och till smakrika kötträtter eller pasta och pizza.

Beskrivning

DeLoach Vineyards har varit en banbrytande producent av Pinot Noir, Chardonnay och Zinfandel i Russian River Valley i Sonoma sedan 1975. DeLoach strävar efter att producera exceptionella viner som belyser den unika terroiren. Den kända familjen Boisset från Bourgogne har stått bakom vinodling och vinframställning på DeLoach sedan 2003, vilket har medfört burgundiska tekniker och tillvägagångssätt för vinframställning. Wine & Spirits tidningen har utnämnt DeLoach Vineyards till en topp 100 vingård hela tolv gånger.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS