• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Craftwork Estate Cabernet Sauvignon Monterey 2018 Cabernet Sauvignon

Craftwork Estate Cabernet Sauvignon Monterey 2018

Pris 179 kr

Lagerstatus
58 st
Lagring
Drick nu, till och med 2023
Karaktär
Kryddigt & mustigt
Färg
Djupt blåröd med mörk kant
Land
Usa
Region
Kalifornien
Distrikt
Monterey County
Producent
Craftwork Wines
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
100% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
6.9 g/l
Alkoholhalt
14%

Doft & smak

Aromer av mogna bär, som björnbär, svarta vinbär, med komplexa inslag av dragon och cederträ. Smakerna är välbalanserade, med tydliga, men mjuka tanniner och ett långt elegant avslut.

Passar till

Servera runt 16-20°C tillsammans med t.ex. en mör grillad biff, pasta Bolognese eller hemgjorda hamburgare.

Beskrivning

Craftwork producerar handgjorda och hållbara viner längst den gyllene kusten i Monterey County och är amerikansk vintillverkning när den är som bäst. Vingården håller fast vid gamla beprövade metoder, för att på så sätt hedra regionens naturliga uttryck. I en värld där allt fler vingårdar investerar i ny teknik, skulle nog många kalla det gammalmodigt. De själva kallar det hantverk (craftwork). Området är känt för sina varierande markförhållanden, unika terroir och maritima inflytande, vilket är en perfekt cocktail när man producerar kvalitetsvin. Craftwork har lyckats skapa prisbelönta och vardagliga viner med stor valuta för pengarna.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS