• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Casa Toria Rosé Spumante Extra Dry NV Annan

Casa Toria Rosé Spumante Extra Dry NV

"Oerhört prisvärd och pärlande rosébubbel från norra Italien!"

Pris 99 kr
Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu medan ungt och bärigt pärlande
Karaktär
Friskt & Bärigt
Färg
Ljust hallonrosa
Land
Italien
Region
Vino d'Italia
Klassifikation
VDT
Producent
Bosco Viticultori
Huvuddruva
Annan
Druvor
Blandade inhemska druvsorter
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
15 g/l
Alkoholhalt
11%

Doft & smak

Hallonsaftdoftande, rund och fruktig doft med jordgubbar, hallon och lime. Fräsch, fruktig och torr smak med mycket röda bär, citrus och ett stänk vaniljpulver.

Passar till

Underbart i trädgården med färsk frukt eller bara som det är i solen och hängmattan eller prova till sallader eller vit, grillad fisk! Servera väl kylt kring 8-9 grader.

Beskrivning

Ett oerhört prisvärt och välbalanserat rosébubbel med röd frukt och blommiga smaker. Perfekt som en aperitif men matchar även fisk och vitt kött alldeles utmärkt. En specialdesignad flaska som kommer att inta hedersplatsen på årets alla festbord! Producent är vår partner Viticultori Bosco, som gjort sig kända för att producera olika stilar och typer av viner, men alltid till extremt bra prisvärdhet. Casa Toria är inget undantag!

Om inköpet

Politiskt käbbel är inte alltid av ondo. Här har vi snappat upp ett riktig kap i och med oroligheterna i Storbritannien, då Viticultori Bosco, en av Italiens stora vinproducenter, inte vågade ha kvar för stora kvantiteter vin hos sin importör inför en stundande Brexit, utan erbjöd special-deals till sina större importörer i andra länder i norra Europa. Vi fastnade för två av dem speciellt, varpå detta är det ena. Så sann engångsdeal.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS