Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Mousserande vin & bubbel
  • Vino d'Italia Italien
  • Torrt & Fruktigt
Ca' Belli Frizzante Bianco Blend

Ca' Belli Frizzante Bianco

99kr

1 flaskor
Ca' Belli Frizzante Bianco Blend
Ca' Belli Frizzante Bianco 99kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
500+ st

Lätt mousserande från Italien!

Med sin fina mousse och härliga fruktprofil är vinet magiskt i sin enkelhet men går också väldigt bra till sommarens lättare mat och småplock. Servera vinet svalt kring 6-10 grader.

På näsan är vinet härligt päronfruktig och även med toner av galia melon och honung. Dessa aromer återfinns även på smaken med tillägg att vinet har en väldigt härlig mousse och en fin frisk avslutning med limetoner.

Omdömen

Beskrivning

En av Italiens främsta och mest innovativa producenter är utan tvekan EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönta vinmakare med både sina egna vingårdar och långsiktiga kontrakt i nästan alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på att ge så mycket vin för pengarna som möjligt. Allt som oftast skapar producenten moderna och snygga flaskor. Även om inte alla viner är certifierade som ekologiska, är tänket och vinmakning så nära naturliga som det kan bli. Denna frizzante är fylld av härliga smaker såsom mogna gröna päron citrustoner.

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling