• Fri frakt hem till dörren
 • Trygg e-handel
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 35 182 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Varukorg

Att betala
Till kassan

Beskrivning

När man talar med familjen Larrainzar så säger de att Pago de Larrainzar är själen och kärnan i familjen

De talar verkligen varmt och kärleksfullt om deras vackra egendom vilket vi verkligen kan förstå. En helt unik plats som köptes av familjen Larrainzar från munkarna i det närliggande klostret Irache. Och det har varit hem för familjen i över 160 år. Vingården består av vackra trädgårdar, med flera hundra år gamla mäktiga tallar, fontäner och dammar, omgiven av buksbom och blommor som förstärker magin i den underbara omgivningen. Allt detta återspeglas på de vackra etiketterna. Här presenteras deras första rosévin! En spännande utmaning och resa för Pago de Larrainzar. Pratar man om rosévin och Navarra i samma ordalag så kommer man nästan alltid nämna två saker: efternamnet Chivite och roséerna som han gör i detta vinlandskap. Fernando Chivite anses av många vara landets största expert på rosé. Med mer än 40 års erfarenhet inom genren var han den första vinproducenten i Spanien som vågade sig på att låta rosé jäsa i fat under varumärket Chivite. Denna häftiga rosé består av en blend på Merlot, Tempranillo och Cabernet Sauvignon. Årgång 2019 var det första som producerades och oj, vilket underbart resultat!

Passar till

Avnjut detta läckra rosévin svalt kring 6-8 grader. Vinet passar utmärkt till en härlig höstprimör-sallad med bulgur och getostkräm. Eller varför inte till en klassisk dragonkyckling.

Produktinformation

Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Torrt & Fruktigt
Färg
Hallonrosa
Land
Spanien
Region
Navarra
Producent
Bodegas Pago de Larrainzar
Huvuddruva
Merlot
Druvor
82% Merlot, 15% Tempranillo, 3% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
<0.3 g/100ml
Alkoholhalt
14%
Se även
Kategorier
 • Producent

  Bodegas Pago de Larrainzar

  Bodegas Pago de Larrainzar är ett nytt vinhus med lång historia.
  Legendariska Bodegas Pago de Larrainzar är en fantastisk gård att besöka. Bland fontäner, blommor och vinrankor möter passionen för vin kärleken till området.

 • Huvuddruva

  Merlot

  Merlot ansågs 2014 vara den tredje mest odlade druvan i vinvärlden. En anledning till detta är för att den gör sig så bra i blends med andra druvor, exempelvis så som man gör i Bordeaux men främst för att Merlot-viner är så eftertraktade.

 • Region

  Navarra

  Det gamla kungadömet Navarra är högt beläget mellan pyrenébergens dramatiska sluttningar i norr och Rioja Bajas vackra kullar i söder.

 • Kategori

  Alkoholfritt vin

  Alkoholfritt vin är en konst i sig. Våra duktiga sommelierer har sökt med ljus och lyckta för att hitta de absolut bästa alkoholfria vinenrna. Idag är vi stolta över vårt alkoholfria sortiment och du hittar alla här!