• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Neleman Monastrell-Tempranillo Reserva 2013 Monastrell

Neleman Monastrell-Tempranillo Reserva 2013

Pris 149 kr

Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu till och med 2022
Karaktär
Fruktigt och smakrikt
Färg
Djupt rubinröd med mörk kant
Land
Spanien
Region
Valencia
Klassificering
DO
Producent
Bodegas Neleman
Huvuddruva
Monastrell
Druvor
75% Monastrell, 25% Tempranillo
Vintyp
Förslutning
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
2 g/l
Alkoholhalt
14%
Se även

Doft & Smak

Stor, mörkfruktig och fatad doft med bär, peppar och choklad. En rik, fyllig smak med aromer av mogen röd frukt, fin ek, vanilj och en antydan av kola och kaffe. Detta vin är mycket mjukt och har eleganta tanniner, detta beror på mognaden i 12 månader på franska ekfat, följt av ytterligare ett år i äldre amerikansk ek och 24 månaders lagring på flaska. Denna kombination skapar en fyllig smak med inslag av svarta vinbär, mocka, vanilj och nötter.

Passar till

Läcker att kombinera med ost, men också mycket bra till fina kötträtter som kalv, biff eller fläskfilé. Servera kring 17-18 grader efter en stund på karaff.

Beskrivning

Neleman Wines är en nutidens vinproducent i bemärkelsen att det är ett samarbete mellan en holländsk reklambyrå och en djupt dedikerad ekologisk vinbonde i Valencia. Resultatet är unikt - naturviner i en modern och lekfull förpackning som överlevererar på kvalitet kontra pris. Alla deras viner har på kort tid blivit tvättäkta kundfavoriter bland er kunder och vi lanserar hela tiden nya blends från dem. Och just det, alla vinerna är också ekologiskt certifierade och helt utan ägg varför de också passar veganer. Deras Reserva är en stor och smakrikblend på Monastrell och Tempranillo.

Populära viner med samma druva