Beställ vin till sommarstugan

Sommaren är här och många av oss byter bullriga städer mot lugnet på landet. Läs mer om hur du beställer vin med leverans till sommarstugan.

Sommaren är här med allt vad det innebär - festliga tillställningar, umgänge och härliga stunder i det varma vädret. Många av oss spenderar semesterveckorna i sommarstugan och just på landstället är det extra trevligt att avnjuta god mat och dryck.

På Vinoteket kan du beställa sommarens härligaste viner och få dem levererade direkt till sommarstugan. Nedan har vi sammanställt en guide till hur du går till väga för att beställa vin till en annan adress än din ordinarie.

  1. När du lagt dina produkter i varukorgen och går till kassan klickar du dig vidare till betalning.
  2. Fyll i din mailadress samt ditt ordinarie postnummer under dina uppgifter. Din ordinarie adress kommer då att fyllas i automatiskt. Om den inte gör det - fyll själv i din ordinarie adress.
  3. Under dina uppgifter hittar du därefter segmentet leverans. Klicka ur bocken bredvid samma adress som ovan.
  4. I det nya adressfältet som dyker upp kan du fylla i den önskade adressen för leverans. Bekräfta därefter ändringarna.
  5. Du kommer nu att se din ordinarie leveransadress under dina uppgifter och den aktuella leveransadressen under leverans
  6. Därefter kan du välja vilken budfirma som ska utföra leveransen, samt vilket datum och tid du vill ta emot dina viner. Fullfölj sedan betalningen för att slutföra din beställning.

När du slutfört din beställning är det alltid bra att säkerställa att leveransadressen stämmer genom att kontrollera din orderbekräftelse som skickas per mail inom ett par minuter. 

Det går inte att korrigera leveransadressen efter att du slutfört din beställning. Om det däremot råkat bli fel adress är du varmt välkommen att kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig att avbryta din order och lägga en ny till den korrekta adressen. På leveransdagen är det viktigt att någon över 20 år befinner sig på leveransadressen för att kvittera ut paketet. 

Därefter är det bara att njuta av din leverans! Spana in våra vinlådor med sommartema för att hitta den perfekta blandningen av viner till sommarens alla stunder och tillställningar.

Se de viner som är mest populära just nu och gör din beställning. Snabb leverans och fri frakt - enda hem till dörren! 

Relaterade produkter