• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Lapis Luna Red Blend 2017 Cabernet Sauvignon

Lapis Luna Red Blend 2017

Pris 179 kr 199 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.
Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu, till och med 2023.
Karaktär
Fruktigt & Smakrikt
Färg
Mörkt röd
Land
USA
Region
Kalifornien
Distrikt
North Coast
Producent
Lapis Luna
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
45% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, 10% Sangiovese & 10% Barbera
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
5.3 g/l
Alkoholhalt
14.3%
Se även

Doft & smak

Mogen röd och mörk frukt i ett utmärkt samspel. Lager på lager av krossade björnbär och en liten kryddighet. Fruktig och stor men med tanniner som ger en underbar balans. En lång, fin avslutning.

Passar till

Servera runt 16-20°C till det mesta från grillen, då helst rött kött, matiga pastarätter, eller mat med lite lagom hetta.

Beskrivning

Lapis Luna Wines är en boutique-producent i Napa Valley, Kalifornien. En av de bästa producenterna vi har av Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, fatad Chardonnay och andra kaliforniska klassiker. Lapis Luna är dedikerade till att producera viner som överlevererar i kvalitet och pris. Sedan 1999 har de odlat långsiktiga relationer med etablerade vinbönder i Napa, Lodi och hela kaliforniska nordkusten. Målet är att hitta hitintills oupptäckta småvinbönder där druvorna med lite hjälp av Lapis Lunas stjärnvinmakare blir oerhört prisvärda viner. Vinerna karaktäriseras av en stor men balanserad frukt med en härlig syra och god struktur.

Lapis Luna betyder "sten" och "måne". Namnet är en honnör till naturens samspel och etiketterna frammanar historiens vingslag. Etiketterna är som konstverk i sig och är inspirerade av 400 år gamla kopparplåtsgraveringar.

En spännande, fruktig och stor blend på Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese och Barbera!

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS