• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Hole in the Clouds Sauvignon Blanc 2020 Sauvignon Blanc

Hole in the Clouds Sauvignon Blanc 2020

Pris 149 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
266 st
Lagring
Drick nu, eller inom de närmsta två åren
Karaktär
Friskt, fruktigt och torrt
Färg
Ljust gyllene
Land
Nya Zeeland
Region
Marlborough
Huvuddruva
Sauvignon Blanc
Druvor
100% Sauvignon Blanc
Vintyp
Förslutning
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
3.6 g/l
Alkoholhalt
13%

Doft & Smak

Fruktigt och friskt i kvardrat. Toner av guava, lime, mango, tillsammans med nyklippt gräs och fräsch citrus. Karaktäristisk Sauvignon Blanc fr¨ån Nya Zeeland med andra ord.

Passar till

Servera väl kyld, 8-12 grader, tillsammans med kryddiga rätter på räkor, grillad kyckling eller en krämig pasta. Också väldigt trevlig i ett glas för sig själv.

Beskrivning

Craig och Sarah Martin är paret bakom denna superkrispiga Kiwi-vita. Craig började sin karriär inom vin genom att sköta vingårdarna på välkända Cloudy Bay och Dog Point, medan Sarah arbetade på Grove Mill och Spy Valley. År 2007 bestämde de sig för att det var dags att plantera sin egen vingård och hittade en markbit i Marlborough som tillmötesgick alla dreas önskemål. Det ligger mellan Villa Maria och Wither Hills och var ursprungligen en mjölkgård. De plogade, skötte om och väckte jorden och planterade därefter de första rankorna. De odlar idag bara en druvsort, nämligen Sauvignon Blanc. Som Craig och Sarah säger, "När du har världens bästa land för Sauvignon Blanc, varför skulle du odla något annat?" Genom att kombinera färdigheter och passion gör Sarah och Craig allt själva.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre.

Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket drivs av Vinoteket.com ApS