• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Harbour Bridge Shiraz-Cabernet Sauvignon 2019 Shiraz-Syrah

Harbour Bridge Shiraz-Cabernet Sauvignon 2019

Pris 129 kr


Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Harbour Bridge Shiraz 2019

Pris: 129 kr

Läs mer


Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu, till och med 2021
Karaktär
Fruktigt & Smakrikt
Färg
Intensivt djupröd
Land
Australien
Region
South Eastern Australia
Producent
Kingston Estate Wines
Huvuddruva
Shiraz/Syrah
Druvor
67% Shiraz, 33% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
3.4 g/l
Alkoholhalt
12%
Kategorier

Doft & smak

Aromatiskt och storfruktigt, med inslag av mogna plommon, svarta vinbär och en trivsam, lite sötpepprig touch. Mjukt, men fylligt och smakrikt av frukt, som ackompanjeras av silkeslena tanniner.

Passar till

Servera runt 16-18°C till en god biff, lammkotletter, eller vilt, gärna grillat eller ugnsrostat. Också bra till anka.

Beskrivning

1961 träffades de grekiska immigranterna Nina och Steve Moularadellis när de arbetade som druvplockare i Riverland. De gifte sig och köpte snart ett egen jordbruk och 1965 kunde de stoltsera med sin första egna skörd. Deras son Bill växte upp i den snabbt växande vingården och lärde sig både hantverket och företaget och vid 21 års ålder grundade han sin egna vingård precis intill föräldrarnas. Bill fick tidigt ut sina viner på export och han skördade snabbt framgångar i framför allt Storbritannien och Kanada. Idag är Kingston Estate fortfarande en familjeangelägenhet, där Bill driver verksamheten tillsammans med sin hustru och tre döttrar. Döttrarna ja! Precis som sin far, så har de också tagit steget mot att starta egen vintillverkning då de 2019 grundade Mo Sisters Vineyard. Spännande familj, där det genomgående temat är kvalitet, tillförlitlighet och kontinuerlig förbättring

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS