• Fri frakt hem till dörren
 • Trygg e-handel
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 38 799 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Varukorg

Att betala
Till kassan

Beskrivning

Vår alldeles egna glögg är egentligen en tysk Glühwein, gjord på den tyska druvan Regent av vår väldigt omtyckta producent, Gerharz! Översätter man glödgat vin till tyska blir det just Glühwein. Denna variant är bra mycket mindre söt än den svenska varianten och dricks med fördel i en ordentlig mugg med en skiva Apelsin. Tycker du att den svenska glöggen ibland blir lite för sötsliskig är detta juldrycken för dig! En standardglögg innehåller vanligtvis en mängd olika druvor och kan i många fall beskrivas som en restprodukt gjort på överblivna slattar. Denna fina Glögg är dock från en enskild tysk vingård i Rheinhessen och är enbart gjord på den spännande druvan Regent. En mer högkvalitativ och spännande dryck att bjuda på till Kalle Anka blir svårfunnen!

Passar till

Perfekt till julgodiset eller till en riktigt bra Bratwurst när det är dags för mellanmålet!

Produktinformation

Lagerstatus
58 st
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Kryddigt & Mustigt
Färg
Rubinrött med blå kant
Land
Tyskland
Region
Rheinhessen
Producent
Gerharz Weinerlebnis
Huvuddruva
Regent
Druvor
100% Regent
Typ
Kork
Passar till
Volym
1000 ml
Sockerhalt
8 g/100ml
Alkoholhalt
9.5%
Se även
 • Producent

  Gerharz Weinerlebnis

  Gerharz Weinerlebnis erbjuder vin och events med livsglädje i fokus.
  Gerharz Weinerlebnis i tyska Rheinhessen har mottagit flertalet utmärkelser, bland annat Rheinhessen-Excellent-Vinothek. 

 • Karaktär

  Kryddigt & Mustigt

  Detta är en kategori som kan täcka in många olika smaktyper som lätta, fylliga och mustiga. Kryddigheten kommer både från druvans egna karaktärer, mognad samt ekfatet. 

 • Land

  Tyskland

  Tyskland är världens sjunde största vinproducerande land. Med en produktion på ca 10,3 miljoner hektoliter vin per år placerar sig Tyskland på en sjunde plats vad gäller mängd vin som produceras i landet.