Kryddiga kötträtter från grillen med rostade rotfrukter, rödvinsås och blancherade bönor. Servera svalt kring 18-19 grader efter någon timme i karaff.
Djup, komplex doft av cederträ, vanilj och körsbär med vissa jordiga undertoner. Komplex, rik smak med inslag av mörka frukter, plommon och florala toner tillsammans med välintegrerade smaker från ek som choklad och kakao. Lång, ihållande eftersmak.
Stilren, smakrik Bordeaux-blend från välkända Frankland Estate i Western Australia. Vinet består av en blend mellan Cabernet Franc, Malbec och Cabernet Sauvignon som all tre torrodlats på producentens vingård Isolation Ridge i Frankland River. Alla druvorna odlas ekologiskt för att uppnå maximalt med rättvisa från sitt ursprung samt renhet i frukten. Just 2012 var ett enastående år i Western Australia med torra och milda förhållanden under hela odlingssäsongen vilket skapade förutsättningar för djupa och koncentrerade viner.