• Languedoc-Roussillon Frankrike
  • Nedsatt 13%
  • Eko
Château Puech Redon Apparente Rouge 2019 Cinsault

Château Puech Redon Apparente Rouge 2019

129kr 149kr

*Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Slut
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
Slut

Genuint naturvin med den typiska ofiltrerade grumligheten

Servera till tapastallriken, kycklingrätter i ugnen eller en pasta med korv och mozzarella. Servera strax under rumstemperatur kring 16-20°C.

Välutvecklade aromer och smaker, med inslag av hallon, blåbär och björnbär. Söta körsbär balanserar en något vild smak och tydlig syra.

Omdömen

Beskrivning

Château Puech Redons odlingar ligger i Languedoc Roussillon och Gard-departimentet.

Vid foten av Cévennes växer vinrankorna på halvkullar i sydlig riktning. Jordmånen består av lera och kalksten. Växlingen mellande de medelhavsvarma dagarna och friska nätter skapar de ultimata förutsättninggarna för den speciella terroir som druvorna växer i.

Odlingen, produktionen, samt buteljering sker på den egna vingården och alla viner är ekologiskt certifierade. Allt sker med respekt för naturen och den hållbara utveckling.

Château Puech Redon är starkt engagerade i att värna om de vilda djur samt faunan i den omgivande naturen, i syfte att minska på det mänskliga miljöavtrycket.

De är extremt stolta över att fortsätta den tradition som har en kulturell dimension. Alla druvor skördas för hand, vinifieringen tillåter endast den naturliga jästen som finns på vingården och i vineriet. Vinerna är inte förfinade samt med en väldigt försiktig och nästintill obefintlig filtrering vid buteljering.

Tillsats av S02 användes endast om det är absolut nödvändigt. Denna typ av tillvägagångssätt gör det möjligt för viner att helt uppvisa den underbara terroirens potential.

Viner väl värda att upplevas!

Andra har också köpt