• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Arthur Metz Crémant d'Alsace Rosé NV Pinot Noir

Arthur Metz Crémant d'Alsace Rosé NV

Pris 159 kr

Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

K1 by Geoff Hardy Sparkling NV

Pris: 199 kr

Geoff är den femte generationens vinmakare i familjen Hardy. Efter studier vid Roseworthy College, hoppade han på en karriär som en oberoende vinodlare och köpte sin första vingård tillsammans med Ian Leask 1980, och kallade den Pertaringa. 1986 planterade han vingården K1 i södra Adelaide Hills för att producera premiumviner på svalt odlade druvor.

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
1-2 years
Karaktär
Fruktigt & Runt
Färg
Persikorosa
Land
Frankrike
Region
Alsace
Distrikt
Crémant d'Alsace
Klassificering
AOC
Producent
Arthur metz
Huvuddruva
Pinot noir
Druvor
100% Pinot Noir
Vintyp
Förslutning
Volym
750 ml
Sockerhalt
8 g/l
Alkoholhalt
11%
Kategorier

Doft & Smak

Den expressiva näsan bjuder på färska jordgubbar och röd fruktsylt, desamma dyker upp i smakpaletten. Rund och krämigt med ordentlig längd. Välbalanserad med en lätt kryddig avslutning.

Passar till

Sommarens bästa partybubbel! Serveringstemperatur: 5 till 7°C

Beskrivning

Maison Arthur Metz är idealiskt beläget i början av den centrala vägen genom Alsace vingårdar. Arthur Metz är en av de ledande aktörerna i Alsaces vingkretsar och den största producenten av det mousserande vinet Crémant d'Alsace. Arthur Metz tar hand om vinifiering, lagring och tappning av vinerna. Företagets verksamhet omfattar hela processen från vinodling till produktion och buteljering. Verksamheten har två två pressnings- och vinifieringscentra: Vendangeoir de Scharrachbergheim och Epfig Vinification Center. Arthur Metz har satt upp en vinstrategi baserad på vinodlarens kvalitet och utrustningen tillsammans med maximal uppmärksamhet på vinmakningsprocessen. De många och stora investeringarna på de olika produktionsanläggningarna och det högkvalificerade teamet av oenologer är det levande beviset på att denna strategi fungerar! Dessutom har man vunnit oräkneliga priser i nationella och internationella tävlingar. Arthur Metz är också närvarande i många av bästa restaurangerna i Frankrike!